Followers

Friday, February 25, 2011

Pomander Ball Part 1


(Orang lain sibuk dengan contribasi, aku sibuk dengan berblogging)

(Ada aku kisah??)


Saya sudah berkira-kira mahu DIY pomander ball sendiri,
Alasan mudah mahu jimat walaupun tak sedar diri masa tu mcm hidup segan mati tak mahu,
Nak buek mcm mano??
Adakan la jugak masa tu..huhu

Sebelum ni saya pernah berura-ura mahu DIY bunga pahar sendiri..
Rujuk post bunga pahar & Bunga pahar
Tapi disebabkan pelbagai alasan duniawi,
Niat hati tu tergendala,
Senang beli yang dah siap,
So bunga ros yang saya siapkan dari riben tu terbekanglai mcm tu je.

So apa kata saya amik je bunga tu untuk buat pomander ball,
Tapi tu pun ikut pada sikap kerajinan dalam diri la kan,




Kene beli dawai untuk cucuk pada span bulat nanti.




Bunga pahar yang tinggal dalam kenangan. Huhu


Ok takpe kita tengok je hasil produk ni ye,
Agak-agak fed-up beli je bunga yang dah siap tu then cucuk-cucuk je

Apa pun pesanan untuk diri sendiri,
Pokok pangkalnya RAJIN

Sekian




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, February 25, 2011

Pomander Ball Part 1



(Orang lain sibuk dengan contribasi, aku sibuk dengan berblogging)

(Ada aku kisah??)


Saya sudah berkira-kira mahu DIY pomander ball sendiri,
Alasan mudah mahu jimat walaupun tak sedar diri masa tu mcm hidup segan mati tak mahu,
Nak buek mcm mano??
Adakan la jugak masa tu..huhu

Sebelum ni saya pernah berura-ura mahu DIY bunga pahar sendiri..
Rujuk post bunga pahar & Bunga pahar
Tapi disebabkan pelbagai alasan duniawi,
Niat hati tu tergendala,
Senang beli yang dah siap,
So bunga ros yang saya siapkan dari riben tu terbekanglai mcm tu je.

So apa kata saya amik je bunga tu untuk buat pomander ball,
Tapi tu pun ikut pada sikap kerajinan dalam diri la kan,




Kene beli dawai untuk cucuk pada span bulat nanti.




Bunga pahar yang tinggal dalam kenangan. Huhu


Ok takpe kita tengok je hasil produk ni ye,
Agak-agak fed-up beli je bunga yang dah siap tu then cucuk-cucuk je

Apa pun pesanan untuk diri sendiri,
Pokok pangkalnya RAJIN

Sekian




0 comments on "Pomander Ball Part 1"

Disable Right Click