Followers

Sunday, February 06, 2011

Cik Gayah Berpiknik





Peace,

Semalam merujuk kepada hari Sabtu, saya sefamili sempat berpiknik kat Teluk Batik bersama jiran sebelah rumah yang dah dianggap macam keluarga sendiri,

Huhu meroyan kami mandi air masin semalam,

Seawal 730 pagi kami dah bertolak dari rumah and selamat sampai dalam pukul 830 pagi. Masa ni parking masih banyak lagi plus orang tak ramai lagi. Sempatla kami grab port yang baik.

Gambar tak banyak yang diambil memandangkan pakai kamera cabuk handphone je. So mood teruja nak snap gambar tu hilang sekelip mata bersama ombak yang datang. Perghhhh...

Tahun ni dah pergi mandi laut, mungkin kene tunggu tahun depan plak untuk acara tahunan seterusnya. Huhu


P/s: Dulu nak parking tak payah bayar RM 1 pun. Skg tibe-tibe kene bayar plak. Ntah esok lusa nak mandi laut pun kene bayar sampai RM 10....duit duit duit....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, February 06, 2011

Cik Gayah Berpiknik






Peace,

Semalam merujuk kepada hari Sabtu, saya sefamili sempat berpiknik kat Teluk Batik bersama jiran sebelah rumah yang dah dianggap macam keluarga sendiri,

Huhu meroyan kami mandi air masin semalam,

Seawal 730 pagi kami dah bertolak dari rumah and selamat sampai dalam pukul 830 pagi. Masa ni parking masih banyak lagi plus orang tak ramai lagi. Sempatla kami grab port yang baik.

Gambar tak banyak yang diambil memandangkan pakai kamera cabuk handphone je. So mood teruja nak snap gambar tu hilang sekelip mata bersama ombak yang datang. Perghhhh...

Tahun ni dah pergi mandi laut, mungkin kene tunggu tahun depan plak untuk acara tahunan seterusnya. Huhu


P/s: Dulu nak parking tak payah bayar RM 1 pun. Skg tibe-tibe kene bayar plak. Ntah esok lusa nak mandi laut pun kene bayar sampai RM 10....duit duit duit....


0 comments on "Cik Gayah Berpiknik"

Disable Right Click