Followers

Wednesday, February 23, 2011

Hunting for Kasut Nikah



Huh rupanya susah jugak nak cari seketul kasut kan???

Tadi sempat survey kat Times Square memandangkan si tuan besar yang tak berapa nak besar takda kat ofis. Senyum sampai telinga... =)

Ingat tak pada post saya yang ini...Nikah Outfit

Saya mencari kasut yang ala-ala begini untuk dipakai masa nikah...





Tapi apakan daya gagal misi kali ni. Dah jumpa kaler yang sama tapi tak berapa nak into sangat akibat dari beberapa faktor:

  • Design simple sangat la dik
  • Pastu masuk kedai biasa tapi harga mengalahkan masuk kedai Sembonia bagai. Baik saya cari kasut kat kedai yang betul-betul ada brand. At least puas hati membeli
  • Heel terlalu tinggi. I taknak la terlalu tinggi mcm dalam gambar tu. Nanti terpelocok. Plus saya nak nampak sedikit rendah berbanding En Azli nanti. Baru terserlah kelakian. What da??? Sifat kelakian ada kaitan dengan ketinggian ke...Oh sungguh propa statement i kan.
  • Biasanya kalau mata and hati ni dah berkenan, tiada alasan untuk saya menolak apa jenis design pun. Tapi buat masa skg...hati asik ckp NO je....


Ok fine. I memang cerewet gila babi (Wei ko mencarut).

Huhu takpe-takpe...mungkin kene heret En Azli kot. Baru bole jumpa yang berkenan.

Kalau uolss nak cakap post ni over, i tak kisah pun. I memang over uolss. Nak cari kasut pun sibuk nak post kat blog.

Ada aku kisah????




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, February 23, 2011

Hunting for Kasut Nikah




Huh rupanya susah jugak nak cari seketul kasut kan???

Tadi sempat survey kat Times Square memandangkan si tuan besar yang tak berapa nak besar takda kat ofis. Senyum sampai telinga... =)

Ingat tak pada post saya yang ini...Nikah Outfit

Saya mencari kasut yang ala-ala begini untuk dipakai masa nikah...





Tapi apakan daya gagal misi kali ni. Dah jumpa kaler yang sama tapi tak berapa nak into sangat akibat dari beberapa faktor:

  • Design simple sangat la dik
  • Pastu masuk kedai biasa tapi harga mengalahkan masuk kedai Sembonia bagai. Baik saya cari kasut kat kedai yang betul-betul ada brand. At least puas hati membeli
  • Heel terlalu tinggi. I taknak la terlalu tinggi mcm dalam gambar tu. Nanti terpelocok. Plus saya nak nampak sedikit rendah berbanding En Azli nanti. Baru terserlah kelakian. What da??? Sifat kelakian ada kaitan dengan ketinggian ke...Oh sungguh propa statement i kan.
  • Biasanya kalau mata and hati ni dah berkenan, tiada alasan untuk saya menolak apa jenis design pun. Tapi buat masa skg...hati asik ckp NO je....


Ok fine. I memang cerewet gila babi (Wei ko mencarut).

Huhu takpe-takpe...mungkin kene heret En Azli kot. Baru bole jumpa yang berkenan.

Kalau uolss nak cakap post ni over, i tak kisah pun. I memang over uolss. Nak cari kasut pun sibuk nak post kat blog.

Ada aku kisah????




0 comments on "Hunting for Kasut Nikah"

Disable Right Click