Followers

Tuesday, February 01, 2011

Pening and Confius



Salam uolss,

Pening la nok nak pikir kaler apa yang sesuai untuk buat baju sanding kat rumah saya nanti. Bukan pening mcm mana. Tema kaler saya warna purple. So kene la pilih yang bebetul supaya tak berlaku penindasan kaler terhadap manusia. Susah jugak kalo En Azli takda. Selalu idea die memang menjadi.

Saya dah janji dengan Butik Oh Sayang mahu datang balik raya cina sebab nak finalize-kan design baju and kaler baju plus design pelamin and warna sekali. Senang mereka nak cari bunga and kain tuk baju sanding. Tup tup saya sendiri yang pening nak pilih.

Theme color saya purple + pink.

Ni Sab and suami, kawan masa kat UiTM. Sori Sab aku amik kat fesbuk ko buat rujukan aku di kemudian hari. Warna ni memang saya suke jugak. Kene diskus lebih dengan pengantin lelaki.




Cik Puan Ika punye baju ni pun meruntun jiwa. Tapi En Azli dah cakap jangan amik kaler purple pekat. Katenye akan berlaku penindasan warna habis-habisan.





Hasil ihsan Google. Yang ni mungkin akan ditolak mentah-mentah.





Mengeledah google. Yang ni pun i suke jugak. Tapi ntah la.






Yang ni agak-agak mcm dull tak kaler die????? Macam mana ni????




2 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar Amon said...

Dah decide bgtau ya...ku ingin mencari baju juga...tet!!

Fardilla Fawzi said...

Babe i pening nak pilih...dah jadi buta warna...huhu

Agak2 pengapit tak bole pilih kaler sama. Sila decide mahu kaler apa..

Heeee.....cari kain cepat takda pening kepala lagi....

Tuesday, February 01, 2011

Pening and Confius




Salam uolss,

Pening la nok nak pikir kaler apa yang sesuai untuk buat baju sanding kat rumah saya nanti. Bukan pening mcm mana. Tema kaler saya warna purple. So kene la pilih yang bebetul supaya tak berlaku penindasan kaler terhadap manusia. Susah jugak kalo En Azli takda. Selalu idea die memang menjadi.

Saya dah janji dengan Butik Oh Sayang mahu datang balik raya cina sebab nak finalize-kan design baju and kaler baju plus design pelamin and warna sekali. Senang mereka nak cari bunga and kain tuk baju sanding. Tup tup saya sendiri yang pening nak pilih.

Theme color saya purple + pink.

Ni Sab and suami, kawan masa kat UiTM. Sori Sab aku amik kat fesbuk ko buat rujukan aku di kemudian hari. Warna ni memang saya suke jugak. Kene diskus lebih dengan pengantin lelaki.




Cik Puan Ika punye baju ni pun meruntun jiwa. Tapi En Azli dah cakap jangan amik kaler purple pekat. Katenye akan berlaku penindasan warna habis-habisan.





Hasil ihsan Google. Yang ni mungkin akan ditolak mentah-mentah.





Mengeledah google. Yang ni pun i suke jugak. Tapi ntah la.






Yang ni agak-agak mcm dull tak kaler die????? Macam mana ni????




2 comments on "Pening and Confius"

Akmar Amon on February 1, 2011 at 11:35 AM said...

Dah decide bgtau ya...ku ingin mencari baju juga...tet!!

Fardilla Fawzi on February 1, 2011 at 5:00 PM said...

Babe i pening nak pilih...dah jadi buta warna...huhu

Agak2 pengapit tak bole pilih kaler sama. Sila decide mahu kaler apa..

Heeee.....cari kain cepat takda pening kepala lagi....

Disable Right Click