Followers

Monday, February 07, 2011

Tak kenal maka tak cinta



Hari ni saya terasa macam pelik plak. Yela bile orang tu jarang nak tegur kite tibe-tibe hari ni meroyan plak nak cakap dengan saya.

Kalau dulu bile berselisih bukan main lagi tarik muka 14, tapi hari ni lain mcm plak. Ntahla azam di bulan baru kot.

Bagus la kalau die ade niat baik untuk berbaik-baik. Tapi kalau ada hidden agenda siapla ko. Huhu..tapi mak saya pesan tak baik bersangka buruk dengan orang. Orang tua-tua ada cakap, tak kenal maka tak cinta. Mungkin dia dah temui cinta dalam diri saya. Hahaha muntah skg.

Kalau bole sape yang nakkan konflik di tempat kerja kan. Harap pasni dah takda ape-ape lagi krisis antara lecturer kan. Opis ni kecik je pun. Letih la asik rase tak puas hati je ngn org tu, org ni. Ni sume salah paham je. Saya ulang balik ayat kat atas "tak kenal maka tak cinta"


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, February 07, 2011

Tak kenal maka tak cinta




Hari ni saya terasa macam pelik plak. Yela bile orang tu jarang nak tegur kite tibe-tibe hari ni meroyan plak nak cakap dengan saya.

Kalau dulu bile berselisih bukan main lagi tarik muka 14, tapi hari ni lain mcm plak. Ntahla azam di bulan baru kot.

Bagus la kalau die ade niat baik untuk berbaik-baik. Tapi kalau ada hidden agenda siapla ko. Huhu..tapi mak saya pesan tak baik bersangka buruk dengan orang. Orang tua-tua ada cakap, tak kenal maka tak cinta. Mungkin dia dah temui cinta dalam diri saya. Hahaha muntah skg.

Kalau bole sape yang nakkan konflik di tempat kerja kan. Harap pasni dah takda ape-ape lagi krisis antara lecturer kan. Opis ni kecik je pun. Letih la asik rase tak puas hati je ngn org tu, org ni. Ni sume salah paham je. Saya ulang balik ayat kat atas "tak kenal maka tak cinta"


0 comments on "Tak kenal maka tak cinta"

Disable Right Click