Followers

Friday, February 04, 2011

Takda Mood la...



Esok dah hari Sabtu. Lusa dah hari Ahad. Apa cer??? Saya tak manfaatkan langsung masa yang ada untuk buat preparation yang patut. Serius takda mood. Rasa nak tido sepanjang hari. Tak tahu la apa dah jadi dengan sistem dalam badan saya.


Diharap bila je sampai KL ahad ni saya takkan menyesal ye. Sape suruh santai sangat. Padahal saya cuti lama gila kot. Again takda mood lagi nak buat preparation. Ala takpe masa panjang lagi. Haa bagus alasan ko kan....suke sangat buat keje bertangguh kan. So nanti bila nampak saya merungut sila bagi saya penampar ok. Hahaha...Apa yang saya buat, checklist tu jela. Nampak gayanya saya tak jadi nak jumpa Butik Oh Sayang tu. Simpan la appointment tu buat pekasam untuk kemudian hari yang saya sendiri pun tak tahu.


Arghhhh malas and takda mood.


P/s: Esok satu famili nak pergi Teluk Batik. Bermandi sakan la saya. Badan tengah sakit-sakit akibat kesan exercise pagi tadi and semalam. Menambahkan rasa takda mood. And mungkin jugak PMS yang makin melampau. Hahaha


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, February 04, 2011

Takda Mood la...




Esok dah hari Sabtu. Lusa dah hari Ahad. Apa cer??? Saya tak manfaatkan langsung masa yang ada untuk buat preparation yang patut. Serius takda mood. Rasa nak tido sepanjang hari. Tak tahu la apa dah jadi dengan sistem dalam badan saya.


Diharap bila je sampai KL ahad ni saya takkan menyesal ye. Sape suruh santai sangat. Padahal saya cuti lama gila kot. Again takda mood lagi nak buat preparation. Ala takpe masa panjang lagi. Haa bagus alasan ko kan....suke sangat buat keje bertangguh kan. So nanti bila nampak saya merungut sila bagi saya penampar ok. Hahaha...Apa yang saya buat, checklist tu jela. Nampak gayanya saya tak jadi nak jumpa Butik Oh Sayang tu. Simpan la appointment tu buat pekasam untuk kemudian hari yang saya sendiri pun tak tahu.


Arghhhh malas and takda mood.


P/s: Esok satu famili nak pergi Teluk Batik. Bermandi sakan la saya. Badan tengah sakit-sakit akibat kesan exercise pagi tadi and semalam. Menambahkan rasa takda mood. And mungkin jugak PMS yang makin melampau. Hahaha


0 comments on "Takda Mood la..."

Disable Right Click