Followers

Wednesday, February 09, 2011

Gembira vs Kuncup



Hai uolls,

Sila tengok jam dah pukul bape?? Eh malam masih muda. Mari kita berjimba-jimba. Bukan jimak ye tapi jimba. Ko jangan nak start sengal. Ni bukan zone 18 sx ye. Haha...

Ok saya tak tido lagi tengah sibuk buat nota bebudak sekolah ni. Esok ada subjek Sejarah Form 1 and Form 2. Bila tak disediakan nota mulalah mengangga bila saya terangkan dalam kelas. Dah pesan bawak buku teks. Degil bebudak ni. Takpe-takpe kite cuba kaedah lain plak.

Sambil-sambil siapkan nota sejarah tu, saya bukak nota kat sini dulu. Terasa bosan plak kan. Nota kat sini lagi best nak tulis walaupun tak berapa ramai sangat yang nak baca nota saya ni. Huhu nak buek mcm mano. den memang tak glamor.

************

Tadi saje risik-risik harga dengan Cik Akma tentang shoot gambar untuk pre-wedding. Actually bukanla Cik Akma ni yang nak tangkap gambarnya..tapi buah hati die --> Mr. Kunk. Saya segan nak msg direct kat Mr.Kunk. So terpaksa la Cik Akma jadi orang perantaraan. Tapi hasil risikan yang saya dapat sangatla mengembangkan hati saya yang tadinya kuncup. Sampai skg tak kuncup-kuncup akibat dengar berita yang menggembirakan tu.

So hasil risikan tu kene la buat task sikit:
  • Cari lokasi
  • Cari konsep
  • Cari tarikh
  • Cari idea

Erm apa lagi ek. Tu jela kot buat masa ni. Okla sampai sini je. Kene sambung buat note balik.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, February 09, 2011

Gembira vs Kuncup




Hai uolls,

Sila tengok jam dah pukul bape?? Eh malam masih muda. Mari kita berjimba-jimba. Bukan jimak ye tapi jimba. Ko jangan nak start sengal. Ni bukan zone 18 sx ye. Haha...

Ok saya tak tido lagi tengah sibuk buat nota bebudak sekolah ni. Esok ada subjek Sejarah Form 1 and Form 2. Bila tak disediakan nota mulalah mengangga bila saya terangkan dalam kelas. Dah pesan bawak buku teks. Degil bebudak ni. Takpe-takpe kite cuba kaedah lain plak.

Sambil-sambil siapkan nota sejarah tu, saya bukak nota kat sini dulu. Terasa bosan plak kan. Nota kat sini lagi best nak tulis walaupun tak berapa ramai sangat yang nak baca nota saya ni. Huhu nak buek mcm mano. den memang tak glamor.

************

Tadi saje risik-risik harga dengan Cik Akma tentang shoot gambar untuk pre-wedding. Actually bukanla Cik Akma ni yang nak tangkap gambarnya..tapi buah hati die --> Mr. Kunk. Saya segan nak msg direct kat Mr.Kunk. So terpaksa la Cik Akma jadi orang perantaraan. Tapi hasil risikan yang saya dapat sangatla mengembangkan hati saya yang tadinya kuncup. Sampai skg tak kuncup-kuncup akibat dengar berita yang menggembirakan tu.

So hasil risikan tu kene la buat task sikit:
  • Cari lokasi
  • Cari konsep
  • Cari tarikh
  • Cari idea

Erm apa lagi ek. Tu jela kot buat masa ni. Okla sampai sini je. Kene sambung buat note balik.



0 comments on "Gembira vs Kuncup"

Disable Right Click