Followers

Sunday, February 06, 2011

Monolog Part 1



Semakin hari semakin menyesakkan. Bila tengok kalendar terasa berdebar. Risau dan berdebar hanya Allah yang tahu. Risau bukan apa, takut saya terlepas pandang and tebiat malas saya datang, pastu saya terpaksa buat kerja last minute.

Skg ni macam-macam perkara masuk dalam kepala otak ni. Terasa banyak perkara mahu diselesaikan dengan segera. Mohon permudah segala.

Mak dan ayah dah mula jalankan misi sedikit demi sedikit. Thanks to ayah and mak. Pengorbanan mak dan ayah memang tak terbalas. Hanya Allah je yang mampu membalasnya.

Setiap manusia ada target tersendiri. Saya ada planning sendiri. Manusia merancang tetapi Allah jua yang penentu segala.

Study master satu hal jugak. Nampak gaya saya memang tak dapat nak abiskan sesi Jun ni. Thesis sangat bagi tekanan pada hidup saya. Sungguh meloyakan. Sem ni saya hanya amik satu subjek je. Tu pun sangatla menyesakkan. Alahai memang cabaran sungguh. Ternyata motivasi dalam diri tak begitu kuat and teguh, tak seteguh cinta saya kepada En Azli. Eh eh eh dah macam lari topik plak kan. Sengal.

Nampak gayanya planning konon lepas kahwin master sume dah selesai hanya la impian tinggal impian. Cirit la saya mahu menghadap thesis lagi. Pening-pening. Semoga saya terus tabah menghadapi hari-hari yang mendatang.

Cik Fardilla Fawzi ---> Sila kuatkan semangat!



0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, February 06, 2011

Monolog Part 1




Semakin hari semakin menyesakkan. Bila tengok kalendar terasa berdebar. Risau dan berdebar hanya Allah yang tahu. Risau bukan apa, takut saya terlepas pandang and tebiat malas saya datang, pastu saya terpaksa buat kerja last minute.

Skg ni macam-macam perkara masuk dalam kepala otak ni. Terasa banyak perkara mahu diselesaikan dengan segera. Mohon permudah segala.

Mak dan ayah dah mula jalankan misi sedikit demi sedikit. Thanks to ayah and mak. Pengorbanan mak dan ayah memang tak terbalas. Hanya Allah je yang mampu membalasnya.

Setiap manusia ada target tersendiri. Saya ada planning sendiri. Manusia merancang tetapi Allah jua yang penentu segala.

Study master satu hal jugak. Nampak gaya saya memang tak dapat nak abiskan sesi Jun ni. Thesis sangat bagi tekanan pada hidup saya. Sungguh meloyakan. Sem ni saya hanya amik satu subjek je. Tu pun sangatla menyesakkan. Alahai memang cabaran sungguh. Ternyata motivasi dalam diri tak begitu kuat and teguh, tak seteguh cinta saya kepada En Azli. Eh eh eh dah macam lari topik plak kan. Sengal.

Nampak gayanya planning konon lepas kahwin master sume dah selesai hanya la impian tinggal impian. Cirit la saya mahu menghadap thesis lagi. Pening-pening. Semoga saya terus tabah menghadapi hari-hari yang mendatang.

Cik Fardilla Fawzi ---> Sila kuatkan semangat!



0 comments on "Monolog Part 1"

Disable Right Click