Followers

Thursday, February 17, 2011

Dapat kerja baru???



Salam dan selamat pagi uollss,

Hari ni terasa diri seperti kaunter pertanyaan. Dari tadi hp saya tak berhenti sms dan incoming call dari students.

Ni semua sebab perubahan jadual exam la. Dalam jadual mereka, exam western pukul 11 pagi ni. Tapi jadual untuk lecturer pukul 3 petang. Tak tahu mana silapnya. Tak tahu mcm mana perubahan masa ni bole berlaku.

Nape la mereka tak check betol-betol. Tak kisah la mereka tu nak ditujukan kepada siapa. Tapi kadang-kadang kesian jugak tengok student. Ada yang dah booking ticket nak balik kampung sebab hari ni paper last mereka.

Tapi nak cakap salah student pun ye jugak. Yela, napa mengelabah sangat bile ticket awal. Ni bukan exam final kot. Baru mid-term je. Dah sibuk pikir nak balik kampung bagai.

Skg sapa yang susah?


Mereka dan keluarga mereka.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, February 17, 2011

Dapat kerja baru???




Salam dan selamat pagi uollss,

Hari ni terasa diri seperti kaunter pertanyaan. Dari tadi hp saya tak berhenti sms dan incoming call dari students.

Ni semua sebab perubahan jadual exam la. Dalam jadual mereka, exam western pukul 11 pagi ni. Tapi jadual untuk lecturer pukul 3 petang. Tak tahu mana silapnya. Tak tahu mcm mana perubahan masa ni bole berlaku.

Nape la mereka tak check betol-betol. Tak kisah la mereka tu nak ditujukan kepada siapa. Tapi kadang-kadang kesian jugak tengok student. Ada yang dah booking ticket nak balik kampung sebab hari ni paper last mereka.

Tapi nak cakap salah student pun ye jugak. Yela, napa mengelabah sangat bile ticket awal. Ni bukan exam final kot. Baru mid-term je. Dah sibuk pikir nak balik kampung bagai.

Skg sapa yang susah?


Mereka dan keluarga mereka.


0 comments on "Dapat kerja baru???"

Disable Right Click