Followers

Wednesday, February 16, 2011

Survey Nilai


Sebenarnya ni post yang dah lapuk.

Hari ni baru naik sheikh (bukan Sheikh Muzafar ye) nak tulis something berkaitan dengan misi pencarian saya di Nilai.

Sabtu lepas dengan bangganya saya ponteng kelas. Yuhuu rase sem ni macam takda kelas. Takpe..takpe ko buat la main-main, akhir sem ni nanti ko terima la akibatnya.

Ohh pedih tapi apa kan daya, saya malas nak pikir buat masa ni.

Hasil dapatan saya di Nilai:

~ Carpet untuk bilik pengantin ~
~ Bunga tangan (nikah) ~


Sepatutnya apa yang saya beria sangat nak pergi Nilai tu, coz nak survey beberapa barang. Sebab kat Nilai banyak kedai and banyak pilihan.

:: Carpet ::
:: Bunga tangan (nikah) ::
:: Bunga tangan (sanding) ::
:: Bantal kecil 4 segi ::
:: Bunga decorate hantaran ::
:: Shawl ::
:: Cadar ::
:: Kelambu ::


Tapi agak susah plak nak jalan sana sinun dalam keadaan panas terik mcm tu.

Balik rumah je terus meroyan sakit kepala tak ingat.

Dah lama tak sakit kepala mcm tu.

Tu mungkin petanda bala sebab ponteng kelas Dr Hamdin,

Sendiri mau ingat la.

Huhu



Makan laksa dulu bole?


Peneman saya, Cik Nurul, makan nasi ayam yg tak berapa sedap


Wow saya suke dekorasi simple macam ni


Speechless


Jangan tertipu..ni artificial flowers


Ku terpaku dan terkesima tatkala melihat keindahan bunga ini.


Lantas ku cuba memegang bunga dengan penuh kepoyoan


Mana satu idaman kalbu hati hamba?


Oh hamba sudah berjumpa dengan bunga idaman hamba...




2 Kata-Kata Inspirasi:

Anonymous said...

cik fadilla, nak tanya bunga ni dekat kedai yang mana ya?

Fardilla Fawzi said...

Hai sudi menjenguk...=)

Actually bunga ni ada mana-mana kedai. Tapi kalau nak pilihan yang lagi banyak...

Try cari kedai yang die tulis "kedai terborong terbesar"

Kedai die mmg besar gile...mcm2 ada jual...

Lupe nak snap gambar kedai kan...

Wednesday, February 16, 2011

Survey Nilai



Sebenarnya ni post yang dah lapuk.

Hari ni baru naik sheikh (bukan Sheikh Muzafar ye) nak tulis something berkaitan dengan misi pencarian saya di Nilai.

Sabtu lepas dengan bangganya saya ponteng kelas. Yuhuu rase sem ni macam takda kelas. Takpe..takpe ko buat la main-main, akhir sem ni nanti ko terima la akibatnya.

Ohh pedih tapi apa kan daya, saya malas nak pikir buat masa ni.

Hasil dapatan saya di Nilai:

~ Carpet untuk bilik pengantin ~
~ Bunga tangan (nikah) ~


Sepatutnya apa yang saya beria sangat nak pergi Nilai tu, coz nak survey beberapa barang. Sebab kat Nilai banyak kedai and banyak pilihan.

:: Carpet ::
:: Bunga tangan (nikah) ::
:: Bunga tangan (sanding) ::
:: Bantal kecil 4 segi ::
:: Bunga decorate hantaran ::
:: Shawl ::
:: Cadar ::
:: Kelambu ::


Tapi agak susah plak nak jalan sana sinun dalam keadaan panas terik mcm tu.

Balik rumah je terus meroyan sakit kepala tak ingat.

Dah lama tak sakit kepala mcm tu.

Tu mungkin petanda bala sebab ponteng kelas Dr Hamdin,

Sendiri mau ingat la.

Huhu



Makan laksa dulu bole?


Peneman saya, Cik Nurul, makan nasi ayam yg tak berapa sedap


Wow saya suke dekorasi simple macam ni


Speechless


Jangan tertipu..ni artificial flowers


Ku terpaku dan terkesima tatkala melihat keindahan bunga ini.


Lantas ku cuba memegang bunga dengan penuh kepoyoan


Mana satu idaman kalbu hati hamba?


Oh hamba sudah berjumpa dengan bunga idaman hamba...




2 comments on "Survey Nilai"

Anonymous said...

cik fadilla, nak tanya bunga ni dekat kedai yang mana ya?

Fardilla Fawzi on February 17, 2011 at 1:54 PM said...

Hai sudi menjenguk...=)

Actually bunga ni ada mana-mana kedai. Tapi kalau nak pilihan yang lagi banyak...

Try cari kedai yang die tulis "kedai terborong terbesar"

Kedai die mmg besar gile...mcm2 ada jual...

Lupe nak snap gambar kedai kan...

Disable Right Click