Followers

Thursday, February 24, 2011

Fuuuhhhh



Salam uolss,

Aduh penat bangat, saya baru abis kelas kitchen. Al maklum la credit hours saya 19.

16 jam kitchen and 3 jam kelas teori every week.

Bila abis kitchen memang lemah gemalai segala sendi dan urat semua.

Arini kelas ok. Takda masalah kecuali kes pagi tadi yang lambat bukak pintu kitchen. Mendidih je rasa. 15 minit kot kami tunggu kat luar tu mcm orang bodo. Tu la kedekut lagi nak bagi lecturer pegang kunci. Ingat kami nak salah guna ke?? What da???

First masuk kelas, bebudak ni buat perangai plak. Masuk kelas baru la nak terhegeh-hegeh pakai baju bagai. Memang kene semburla jawabnya.

Tapi nasib baikla masa production, sume berjalan lancar. Menu pun okla. Takla disaster sangat. Time mengamuk memang mengamuk abis, tapi kalau mood baik pandai-pandaila kite layan bebudak ni. Bukan sengaja nak marah just nak bagi sedikit pengajaran and nak tunjuk pada mereka bahawa kite seorang yang tegas. Betul tak??? Agaknya kalau En Azli yang ajar kitchen, bermaharajalela la bebudak ni....dah lecturer soft sangat. Huhu sowi laling...

Petang ni teori plak. Jawabnya saya akan lebih banyak duduk dalam kelas. Rase nak pengsan.

Babai



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, February 24, 2011

Fuuuhhhh




Salam uolss,

Aduh penat bangat, saya baru abis kelas kitchen. Al maklum la credit hours saya 19.

16 jam kitchen and 3 jam kelas teori every week.

Bila abis kitchen memang lemah gemalai segala sendi dan urat semua.

Arini kelas ok. Takda masalah kecuali kes pagi tadi yang lambat bukak pintu kitchen. Mendidih je rasa. 15 minit kot kami tunggu kat luar tu mcm orang bodo. Tu la kedekut lagi nak bagi lecturer pegang kunci. Ingat kami nak salah guna ke?? What da???

First masuk kelas, bebudak ni buat perangai plak. Masuk kelas baru la nak terhegeh-hegeh pakai baju bagai. Memang kene semburla jawabnya.

Tapi nasib baikla masa production, sume berjalan lancar. Menu pun okla. Takla disaster sangat. Time mengamuk memang mengamuk abis, tapi kalau mood baik pandai-pandaila kite layan bebudak ni. Bukan sengaja nak marah just nak bagi sedikit pengajaran and nak tunjuk pada mereka bahawa kite seorang yang tegas. Betul tak??? Agaknya kalau En Azli yang ajar kitchen, bermaharajalela la bebudak ni....dah lecturer soft sangat. Huhu sowi laling...

Petang ni teori plak. Jawabnya saya akan lebih banyak duduk dalam kelas. Rase nak pengsan.

Babai



0 comments on "Fuuuhhhh"

Disable Right Click