Followers

Tuesday, February 15, 2011

Tudung Nikah





Salam Maulidur Rasul,

Hari ni cuti, apa perancangan uollss,

Ada yang pergi sambutan Maulidur Rasul di Putrajaya?

Bagus itu yang kita mahukan,

=)


*****

Tapi saya tak pergi pun,

Saya kat depan laptop ni meng-update informasi terkini berkaitan dengan preparation,

Mesti uolls bosan kan, tak abis-abis nak update tentang that thing,

Apa nak buat dik non, ni kan blog akak, sukati la nok i nak buat apa.....


*****

Actually saya tengah sibuk nak cari shawl untuk dipakai masa akad nikah,

Masa google tadi saya dah jumpa beberapa website yang jual macam-macam jenis tudung,

Check it out:


Koleksi Vispera (Tp blog die open to invited readers only)



Thanks to google for below pictures










Rase meroyan bila tengok 3 ketul gambar ni,

Huhu

Ok sebelum saya meroyan dengan melampaunya baiklah kalau saya pergi dengan segala hormatnya,

Daaaa


5 Kata-Kata Inspirasi:

PuTeRi HaNg Li PoO BerPuJanGGa said...

kite pon igt nak pki shawl gak kawen nnti....tp xtau le jd comey ke x...

PuTeRi HaNg Li PoO BerPuJanGGa said...

best la awk py blog....sweet jer....hmmm, kite pon igt nak pki shawl gak kawen nnti...pening nak pki yg mcm mn...

Fardilla Fawzi said...

Sweet ke??? Thanks...

Nak pakai shawl masa akd nikah je...=)

Haina said...

salam..nk tye,tudung yg u pkai masa tudang tue bli kat mane?berminat nk taw n beli...tq..=))

@Sue Rais@ said...

kebetulan...saya suka baju nikah yang sama(abaya type) n shawl untuk nikah juga

Tuesday, February 15, 2011

Tudung Nikah






Salam Maulidur Rasul,

Hari ni cuti, apa perancangan uollss,

Ada yang pergi sambutan Maulidur Rasul di Putrajaya?

Bagus itu yang kita mahukan,

=)


*****

Tapi saya tak pergi pun,

Saya kat depan laptop ni meng-update informasi terkini berkaitan dengan preparation,

Mesti uolls bosan kan, tak abis-abis nak update tentang that thing,

Apa nak buat dik non, ni kan blog akak, sukati la nok i nak buat apa.....


*****

Actually saya tengah sibuk nak cari shawl untuk dipakai masa akad nikah,

Masa google tadi saya dah jumpa beberapa website yang jual macam-macam jenis tudung,

Check it out:


Koleksi Vispera (Tp blog die open to invited readers only)



Thanks to google for below pictures










Rase meroyan bila tengok 3 ketul gambar ni,

Huhu

Ok sebelum saya meroyan dengan melampaunya baiklah kalau saya pergi dengan segala hormatnya,

Daaaa


5 comments on "Tudung Nikah"

PuTeRi HaNg Li PoO BerPuJanGGa on June 14, 2011 at 8:28 PM said...

kite pon igt nak pki shawl gak kawen nnti....tp xtau le jd comey ke x...

PuTeRi HaNg Li PoO BerPuJanGGa on June 14, 2011 at 8:31 PM said...

best la awk py blog....sweet jer....hmmm, kite pon igt nak pki shawl gak kawen nnti...pening nak pki yg mcm mn...

Fardilla Fawzi on June 17, 2011 at 11:47 AM said...

Sweet ke??? Thanks...

Nak pakai shawl masa akd nikah je...=)

Haina on August 18, 2011 at 8:39 PM said...

salam..nk tye,tudung yg u pkai masa tudang tue bli kat mane?berminat nk taw n beli...tq..=))

@Sue Rais@ on November 27, 2011 at 11:55 PM said...

kebetulan...saya suka baju nikah yang sama(abaya type) n shawl untuk nikah juga

Disable Right Click