Followers

Sunday, February 20, 2011

Bosan!



Pagi Ahad yang tensi tanpa aktiviti yang menyeronokkkan. Rindu gila kat En Azli. Tapi terpaksa matikan niat untuk berjumpa.

Bila tengok to-do-list, mak ai mmg banyak sangat kerja yang meruntun jiwa. Tapi masih setia meng-update blog. Arghh sukati korang la nak cakap ape kan.

Ini pun tak sempat nak mandi lagi. (Perlu ke nak buat statement tak mandi kat sini)

Sesak nafas. Minta nyawa.


P/s: Tak suke bila hari Ahad pun masih nak pikir pasal kerja. Bosan! Saya bukan jenis manusia workaholic pun....tapi shopaholic mungkin...


1 Kata-Kata Inspirasi:

lady_eira said...

hehe.. SILA MANDI CEPAT YA... :p

Sunday, February 20, 2011

Bosan!




Pagi Ahad yang tensi tanpa aktiviti yang menyeronokkkan. Rindu gila kat En Azli. Tapi terpaksa matikan niat untuk berjumpa.

Bila tengok to-do-list, mak ai mmg banyak sangat kerja yang meruntun jiwa. Tapi masih setia meng-update blog. Arghh sukati korang la nak cakap ape kan.

Ini pun tak sempat nak mandi lagi. (Perlu ke nak buat statement tak mandi kat sini)

Sesak nafas. Minta nyawa.


P/s: Tak suke bila hari Ahad pun masih nak pikir pasal kerja. Bosan! Saya bukan jenis manusia workaholic pun....tapi shopaholic mungkin...


1 comments on "Bosan!"

lady_eira on February 20, 2011 at 1:56 PM said...

hehe.. SILA MANDI CEPAT YA... :p

Disable Right Click