Followers

Sunday, February 27, 2011

Bunga Cinta



Hari ni sampai petang dok melepak kat umah Akma. Berjaya jugak untuk buat assignment tu. Walaupun tak complete sepenuhnya tapi at least nampak la hasilnya.

Babe, thanks for the comfortable accommodation. I jatuh cinta pandang pertama kat umah sewa you.

And arini jugak En Azli pergi Pahang. Ada hal katenya. Ok takpe nampak gaya minggu ni takda peluang lagi nak jumpa. Last week pun tak dapat nak jumpa jugak. Sad.

And tup tup die msg cakap nak jumpa. Balik dari Pahang die nak singgah KL dulu. Tapi masa ni not confirm yet. Tengok pada keadaan. Then tibe-tibe die msg cakap nak jumpa jugak. Katanya rindu. Wow bukan senang nak dengar dari mulut die uols (even masa ni die bagi msg je bukan cakap..huhu).

Ok saya amik die kat Gombak. Nasib baik dari semalam saya memang lepak kat Gombak. Thanks babe..tunjukkan i jalan. Kalau i sorang tadi confirm sesat larat kot. So senang. Kawan die just drop je and nanti pandai-pandaila balik naik komuter. Kali ni saya tak sedih dah tengok die naik komuter. Huhu

Tadi sempat lagi grab kasut kat KLCC. Ok misi mencari kasut selesai. Yang tinggal hanyalah set wallet and belt. Lega dapat selesaikan satu perkara.

  1. Cincin suasa (nikah)
  2. Perfume
  3. Sejadah
  4. Persalinan pakaian
  5. Jam
  6. Kasut
  7. Wallet & Belt
  8. Cake :: Can be considered done

Major barang hantaran almost done.


P/s: Hasrat nak makan meatball dah tertunai. Walaupun tak dapat nak makan IKEA punye, tapi dapat makan meatball kat pizza pun jadi la...ok i dh tak mintak pape lagi.






0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, February 27, 2011

Bunga Cinta




Hari ni sampai petang dok melepak kat umah Akma. Berjaya jugak untuk buat assignment tu. Walaupun tak complete sepenuhnya tapi at least nampak la hasilnya.

Babe, thanks for the comfortable accommodation. I jatuh cinta pandang pertama kat umah sewa you.

And arini jugak En Azli pergi Pahang. Ada hal katenya. Ok takpe nampak gaya minggu ni takda peluang lagi nak jumpa. Last week pun tak dapat nak jumpa jugak. Sad.

And tup tup die msg cakap nak jumpa. Balik dari Pahang die nak singgah KL dulu. Tapi masa ni not confirm yet. Tengok pada keadaan. Then tibe-tibe die msg cakap nak jumpa jugak. Katanya rindu. Wow bukan senang nak dengar dari mulut die uols (even masa ni die bagi msg je bukan cakap..huhu).

Ok saya amik die kat Gombak. Nasib baik dari semalam saya memang lepak kat Gombak. Thanks babe..tunjukkan i jalan. Kalau i sorang tadi confirm sesat larat kot. So senang. Kawan die just drop je and nanti pandai-pandaila balik naik komuter. Kali ni saya tak sedih dah tengok die naik komuter. Huhu

Tadi sempat lagi grab kasut kat KLCC. Ok misi mencari kasut selesai. Yang tinggal hanyalah set wallet and belt. Lega dapat selesaikan satu perkara.

  1. Cincin suasa (nikah)
  2. Perfume
  3. Sejadah
  4. Persalinan pakaian
  5. Jam
  6. Kasut
  7. Wallet & Belt
  8. Cake :: Can be considered done

Major barang hantaran almost done.


P/s: Hasrat nak makan meatball dah tertunai. Walaupun tak dapat nak makan IKEA punye, tapi dapat makan meatball kat pizza pun jadi la...ok i dh tak mintak pape lagi.






0 comments on "Bunga Cinta"

Disable Right Click