Followers

Tuesday, February 01, 2011

Apa jadi kat Mesir???



Sebenarnya apa yang terjadi kat Mesir. Saya cume macam tau ada pergolakan. Pastu nak bawa pulang pelajar Malaysia. Sumpah saya tak tahu.

Tapi bile Jejai putus cinta dengan Fasha Sandha cepat plak saya tahu. Kaedahnya la...

Ceh apa punye orang. Kata academician. Boleh jalan daaa. Buat malu dengan students. Teringat ada sorang student kat tuisyen tanya, masa tu tengah mengajar Sejarah Tingkatan 3 bab Malayan Union tu. Si Ain ni tanya "Cikgu, negara Britain tak penah kene jajah ke?? Asik diorang je jajah negara orang"

Pergh saya cube control ayu. Padahal masa ni rase memulas perut nak tercirit. Hahaha. Korang jangan main-main ngn budak sekolah skg. Lebih advance pemikiran dari cikgu. Hahaha....ntah apa yang saya mengarut masa tu. Tapi jawapan kene logik ok.

Ok ok saya mahu cari info tentang pergolakan di Mesir.


P/s: Teringat Miss Egypt. Ex-gf En Azli. Kalo sebut je bikin gua panas walaupun die dah kawin dengan orang lain. Ampun laling. I memang kuat cemburu. Huhu


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 01, 2011

Apa jadi kat Mesir???




Sebenarnya apa yang terjadi kat Mesir. Saya cume macam tau ada pergolakan. Pastu nak bawa pulang pelajar Malaysia. Sumpah saya tak tahu.

Tapi bile Jejai putus cinta dengan Fasha Sandha cepat plak saya tahu. Kaedahnya la...

Ceh apa punye orang. Kata academician. Boleh jalan daaa. Buat malu dengan students. Teringat ada sorang student kat tuisyen tanya, masa tu tengah mengajar Sejarah Tingkatan 3 bab Malayan Union tu. Si Ain ni tanya "Cikgu, negara Britain tak penah kene jajah ke?? Asik diorang je jajah negara orang"

Pergh saya cube control ayu. Padahal masa ni rase memulas perut nak tercirit. Hahaha. Korang jangan main-main ngn budak sekolah skg. Lebih advance pemikiran dari cikgu. Hahaha....ntah apa yang saya mengarut masa tu. Tapi jawapan kene logik ok.

Ok ok saya mahu cari info tentang pergolakan di Mesir.


P/s: Teringat Miss Egypt. Ex-gf En Azli. Kalo sebut je bikin gua panas walaupun die dah kawin dengan orang lain. Ampun laling. I memang kuat cemburu. Huhu


0 comments on "Apa jadi kat Mesir???"

Disable Right Click