Followers

Monday, February 14, 2011

Bunga tangan



Orite apa kata petang-petang ni, saya cuba celikkan mata saya yang semakin layu ni.

Bila buat post yang ini memang mata saya jadi segar bugar, bukan main lagi bulat mata ko kan...

Ok saya mengaku, skg ni tengah gila buat preparation. Spesies saya tak suka sangat nak lengahkan kepada perkara yang penting. Tapi kadang-kadang datang jgk tabiat melengahkan tu. Opsss...Tengok pada apa perkara tu la cik adik oi. Yang ni kalau bole memang taknak melengah-lengahkan sebab sangat best bila nak completekan misi ni.

Kalau la nak buat thesis se-best mcm ni, agaknya dah lama saya berjaya menghabiskan master saya. Bukan saya sorang je rasa mcm ni kan. Walaupun kadang-kadang agak stress, tapi dalam stress tu terdapat kemanisan yang sukar untuk diungkapkan.

Ok ok jangan nak mengomel banyak sangat. Bila nak kawin, kita asik sibuk nak cite pasal preparation. Bila dah kawin sibuk pikir nak buat anak. Opsss gelojoh ok. Pastu bila dah ada anak, mula sibuk cite pasal si anak plak. Begitu la kitaran hidup manusia. Ceh bunyi macam kitaran lipas plak kan. Ok tukar, begitu la fasa and liku kehidupan bergelar manusia. Selagi malaikat Israil tak datang menjemput, selagi tu kita berusaha sedaya mungkin untuk mengharungi kehidupan di atas muka Allah ni yang penuh dengan cabaran dan pancaroba.

Haishh sebenarnya saya nak cita tentang bunga tangan. Saya sedikit pening bila nak pilih warna bunga tangan yang hendak dipakai masa sanding nanti. Untuk nikah saya dah pilih, mahu pakai warna purple. Boleh rujuk post nikah outfit. Tapi untuk sanding, blur lagi mahu pilih yang macam mana.

Bila blur sila la rajin kan diri untuk google, supaya dapat sedikit idea dan gambaran. Belambak bunga tangan yang chantek-chantek kat google tu.
























Bunga tangan warna pink antara pilihan buat masa ni. So that why bile tengok pics kat atas ni banyak yang warna pink.

So apa kata survey??

Nak pilih bunga tangan pun cerewet ke?? Mestila. Bunga tangan mampu menaikkan seri pengantin tau. Masa tunang dulu, sumpah saya tak pernah terpikir pasal bunga tangan. Apa yang butik bagi, tu la yang saya pegang. Tu pun tercabut-cabut bunga die. Yela dah banyak kali recycle kan. So kali ni saya dapat banyak inspirasi dari blog B2B yang lain. So jangan nak muntah la bila saya tibe-tibe jadi poyo sekelip mata. Huhu

Ok ok si poyo mahu cari idea untuk sanding outfit plak.

Tata





2 Kata-Kata Inspirasi:

Princess_Ann said...

wow! i love yg no 1! sgt santek :D

Fardilla Fawzi said...

Princess Ann: warne pink mmg sentiasa menjadi pilihan hati kan?? heee

Monday, February 14, 2011

Bunga tangan




Orite apa kata petang-petang ni, saya cuba celikkan mata saya yang semakin layu ni.

Bila buat post yang ini memang mata saya jadi segar bugar, bukan main lagi bulat mata ko kan...

Ok saya mengaku, skg ni tengah gila buat preparation. Spesies saya tak suka sangat nak lengahkan kepada perkara yang penting. Tapi kadang-kadang datang jgk tabiat melengahkan tu. Opsss...Tengok pada apa perkara tu la cik adik oi. Yang ni kalau bole memang taknak melengah-lengahkan sebab sangat best bila nak completekan misi ni.

Kalau la nak buat thesis se-best mcm ni, agaknya dah lama saya berjaya menghabiskan master saya. Bukan saya sorang je rasa mcm ni kan. Walaupun kadang-kadang agak stress, tapi dalam stress tu terdapat kemanisan yang sukar untuk diungkapkan.

Ok ok jangan nak mengomel banyak sangat. Bila nak kawin, kita asik sibuk nak cite pasal preparation. Bila dah kawin sibuk pikir nak buat anak. Opsss gelojoh ok. Pastu bila dah ada anak, mula sibuk cite pasal si anak plak. Begitu la kitaran hidup manusia. Ceh bunyi macam kitaran lipas plak kan. Ok tukar, begitu la fasa and liku kehidupan bergelar manusia. Selagi malaikat Israil tak datang menjemput, selagi tu kita berusaha sedaya mungkin untuk mengharungi kehidupan di atas muka Allah ni yang penuh dengan cabaran dan pancaroba.

Haishh sebenarnya saya nak cita tentang bunga tangan. Saya sedikit pening bila nak pilih warna bunga tangan yang hendak dipakai masa sanding nanti. Untuk nikah saya dah pilih, mahu pakai warna purple. Boleh rujuk post nikah outfit. Tapi untuk sanding, blur lagi mahu pilih yang macam mana.

Bila blur sila la rajin kan diri untuk google, supaya dapat sedikit idea dan gambaran. Belambak bunga tangan yang chantek-chantek kat google tu.
























Bunga tangan warna pink antara pilihan buat masa ni. So that why bile tengok pics kat atas ni banyak yang warna pink.

So apa kata survey??

Nak pilih bunga tangan pun cerewet ke?? Mestila. Bunga tangan mampu menaikkan seri pengantin tau. Masa tunang dulu, sumpah saya tak pernah terpikir pasal bunga tangan. Apa yang butik bagi, tu la yang saya pegang. Tu pun tercabut-cabut bunga die. Yela dah banyak kali recycle kan. So kali ni saya dapat banyak inspirasi dari blog B2B yang lain. So jangan nak muntah la bila saya tibe-tibe jadi poyo sekelip mata. Huhu

Ok ok si poyo mahu cari idea untuk sanding outfit plak.

Tata





2 comments on "Bunga tangan"

Princess_Ann said...

wow! i love yg no 1! sgt santek :D

Fardilla Fawzi on June 22, 2011 at 1:40 PM said...

Princess Ann: warne pink mmg sentiasa menjadi pilihan hati kan?? heee

Disable Right Click