Followers

Tuesday, February 15, 2011

Mata Taknak Tido



Cuba lihat wedding tickers kat atas. 199 hari lagi. Macam AFQ 199. Huhu

Dah pukul 2 lebih. Tapi mata ni jahat taknak tido lagi. Macam biasa hari Isnin, pukul 9 malam ada tuisyen subjek Geografi Form 3. Lepas tuisyen ada meeting plak. Pukul 1 lebih baru balik rumah. Tak baik ok anak dara balik lewat malam. Yela after meeting terus mereka ajak makan. Apa lagi peluang baik, sanggup patah balik. Padahal saya dah sampai rumah bila Huda kol cakap diorang ajak makan. Peluang baik jangan ditolak. Apa lagi saya taram grill beef steak. Punah segala diet saya hari ni. Orang belanja kan, so kite kene tibai abis-abisan.

Skg ni perut ku sakit. Nak meragam plak. Mcm biasa la bila kene sumbat dengan macam-macam makanan mula la nak memulas minta dikuarkan. Opss jangan bayangkan adegan seterusnya. =p



En Azli meroyan sebab hp saya kene barred. Baru tau rase sunyi kalau saya tak kacau hidup die seharian. Bagus jugak jadi mcm ni. At least saya tahu die perlukan saya. Bukan senang die nak berterus terang macam ni. Ikut musim tau.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 15, 2011

Mata Taknak Tido




Cuba lihat wedding tickers kat atas. 199 hari lagi. Macam AFQ 199. Huhu

Dah pukul 2 lebih. Tapi mata ni jahat taknak tido lagi. Macam biasa hari Isnin, pukul 9 malam ada tuisyen subjek Geografi Form 3. Lepas tuisyen ada meeting plak. Pukul 1 lebih baru balik rumah. Tak baik ok anak dara balik lewat malam. Yela after meeting terus mereka ajak makan. Apa lagi peluang baik, sanggup patah balik. Padahal saya dah sampai rumah bila Huda kol cakap diorang ajak makan. Peluang baik jangan ditolak. Apa lagi saya taram grill beef steak. Punah segala diet saya hari ni. Orang belanja kan, so kite kene tibai abis-abisan.

Skg ni perut ku sakit. Nak meragam plak. Mcm biasa la bila kene sumbat dengan macam-macam makanan mula la nak memulas minta dikuarkan. Opss jangan bayangkan adegan seterusnya. =p



En Azli meroyan sebab hp saya kene barred. Baru tau rase sunyi kalau saya tak kacau hidup die seharian. Bagus jugak jadi mcm ni. At least saya tahu die perlukan saya. Bukan senang die nak berterus terang macam ni. Ikut musim tau.


0 comments on "Mata Taknak Tido"

Disable Right Click