Followers

Tuesday, February 08, 2011

Kacau Bilau


Tibe-tibe otak berkarat tak tahu nak ajar apa malam ni. Bebudak nak exam ni?? Haishh susahnya bila takda material. Takkan nak fotostat belambak. Tu sume pakai duit der...kate bole claim tapi saya tak berapa nak percaya sangat dengan sweet talker ni. Cakap je lebih tapi habuk pun tarak.

Tak baik merungut. Kan nak cari rezeki halal. Memang la tapi kadang-kadang panas gak hati ni. Serius blur tak tahu nak mula kan dari mana. Cari bahan kat tenet...mcm hampagas. Facebook ada la. Bosan kot.

Cer bagi idea sikit saya nak buat apa malam ni....aku bukan cikgu sekolah yang tahu sume bende. Cube la pikir sikit. Dulu masa start mengajar bukan main lagi akan provide segala mcm mak nenek. Skg cuba tengok sendiri. Kalau dah rase tak tahan sangat gua benti terus. Fed mcm ni.

Mood: Kacau bilau!



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 08, 2011

Kacau Bilau



Tibe-tibe otak berkarat tak tahu nak ajar apa malam ni. Bebudak nak exam ni?? Haishh susahnya bila takda material. Takkan nak fotostat belambak. Tu sume pakai duit der...kate bole claim tapi saya tak berapa nak percaya sangat dengan sweet talker ni. Cakap je lebih tapi habuk pun tarak.

Tak baik merungut. Kan nak cari rezeki halal. Memang la tapi kadang-kadang panas gak hati ni. Serius blur tak tahu nak mula kan dari mana. Cari bahan kat tenet...mcm hampagas. Facebook ada la. Bosan kot.

Cer bagi idea sikit saya nak buat apa malam ni....aku bukan cikgu sekolah yang tahu sume bende. Cube la pikir sikit. Dulu masa start mengajar bukan main lagi akan provide segala mcm mak nenek. Skg cuba tengok sendiri. Kalau dah rase tak tahan sangat gua benti terus. Fed mcm ni.

Mood: Kacau bilau!



0 comments on "Kacau Bilau"

Disable Right Click