Followers

Wednesday, February 16, 2011

Tudung Nikah Part 2



Salam dan hai

Saya dah tau kat mana jual shawl yang chantek and sesuai dipakai untuk majlis nikah and sanding. Semalam sempat singgah Jakel sekejap. And tak sangka ada jual shawl yang saya cari selama ini. Kalau tak percaya sila kunjungi Jakel yang berdekatan dengan anda.

Perghh promote macam Jakel tu company bapak i yang punya. I Jakel takda la tapi Kojol ada la. Huhu






Cantik kan gaya tudung mcm ni. Penah nampak tudung ala-ala mcm ni kat Jalan TAR. Harus la terjah jalan TAR pasni...





Saya memang suka shawl Ika Radiusite yang ini. Dan kat Jakel ada jual shawl ala-ala mcm ni. Tapi agak mahal la jugak. Kalau rasa tak sayang duit, sila la abiskan duit anda, wahai Cik Fardilla Fawzi.


Walaupun orang cakap, majlis perkahwinan seumur hidup, takkan la kita kene sampai bergolok bergadai and membazir tak tentu pasal.

Apa pun perlu la melihat pada kemampuan masing-masing ye. Jangan bila kite tengok majlis anak Pak Meon gah gilang gemilang, kite pun sibuk nak tiru style Pak Meon (bukan nama sebenar). Padahal kita bukan kaya raya mcm Pak Meon (bukan nama sebenar) yang ada berkoyan-koyan harta dalam dan luar negeri tu.

Fikir-fikirkanlah. Rancangla majlis anda sebaik mungkin.
(Pesanan untuk diri sendiri)




Pic credit to google images


2 Kata-Kata Inspirasi:

Bila Ku Kata Cinta... said...

betul..betul..betulll

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

Betul tu, saya sokong. Ikut kemampuan dan yang penting tak membazir dan memudaratkan poket sendri kemudian hari...

Wednesday, February 16, 2011

Tudung Nikah Part 2




Salam dan hai

Saya dah tau kat mana jual shawl yang chantek and sesuai dipakai untuk majlis nikah and sanding. Semalam sempat singgah Jakel sekejap. And tak sangka ada jual shawl yang saya cari selama ini. Kalau tak percaya sila kunjungi Jakel yang berdekatan dengan anda.

Perghh promote macam Jakel tu company bapak i yang punya. I Jakel takda la tapi Kojol ada la. Huhu






Cantik kan gaya tudung mcm ni. Penah nampak tudung ala-ala mcm ni kat Jalan TAR. Harus la terjah jalan TAR pasni...





Saya memang suka shawl Ika Radiusite yang ini. Dan kat Jakel ada jual shawl ala-ala mcm ni. Tapi agak mahal la jugak. Kalau rasa tak sayang duit, sila la abiskan duit anda, wahai Cik Fardilla Fawzi.


Walaupun orang cakap, majlis perkahwinan seumur hidup, takkan la kita kene sampai bergolok bergadai and membazir tak tentu pasal.

Apa pun perlu la melihat pada kemampuan masing-masing ye. Jangan bila kite tengok majlis anak Pak Meon gah gilang gemilang, kite pun sibuk nak tiru style Pak Meon (bukan nama sebenar). Padahal kita bukan kaya raya mcm Pak Meon (bukan nama sebenar) yang ada berkoyan-koyan harta dalam dan luar negeri tu.

Fikir-fikirkanlah. Rancangla majlis anda sebaik mungkin.
(Pesanan untuk diri sendiri)




Pic credit to google images


2 comments on "Tudung Nikah Part 2"

Bila Ku Kata Cinta... on April 9, 2011 at 2:39 PM said...

betul..betul..betulll

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET on June 8, 2011 at 7:58 AM said...

Betul tu, saya sokong. Ikut kemampuan dan yang penting tak membazir dan memudaratkan poket sendri kemudian hari...

Disable Right Click