Followers

Thursday, February 03, 2011

Fit vs Stamina Kuat



Salam dan hai,

Gong Xi Fa Cai,

Pagi tadi saya bangun awal untuk lakukan aktiviti sihat khas buat orang gemuk. Huahua...wei ingat orang gemuk je ke yang kene exercise?? Orang kurus tu konon dah tak payah nak exercise la ek??

Ntah mimpi apa malam tadi saya pun tak pasti terbuka hati untuk exercise sikit. Dari semalam mak dah ajak pergi Taman Seri Botani. Kat situ ada port baik untuk jogging. Okla saya pun dah lama tak exercise kan. Peluang baik untuk keluarkan peluh jantan dalam badan ni. Huhu...

Kalau dulu kawasan ni kawasan pokok kelapa sawit and rumah setinggan untuk orang India. Kalau saya tak silap la. Dalam sekelip mata dah berubah wajah jadi satu kawasan perumahan. Rumah kat situ tak payah cakap la, memang meletuop abis. Teringat macam kat kawasan Sendayan.

Okla tak mahu celoteh panjang. Layan aje sekeping dua gambar yang sempat di-snap tadi.




Muka di awal pagi. Masa ni i dah mandi ok. Memang normal orang cakap muka i muka tak mandi. Haha


Exercise ok. Tak sangka plak jumpa bende alah ni bagai. First time nampak taman macam ni. Tak payah nak round banyak sangat. Buat exercise kat sini je pun dah cukup.



Natural beauty yang tak berapa nak beauty sangat. Arghh hodohnya muka without krim safi lidah buaya. Kaedahnya...



Letih rehat kat jambatan jap


Ikan kegemaran i --> ikan patin.
Gedabak besau-besau ikan kat tasik ni.
Geram tengok. Nape la saya tak bawak jaring ikan bole buat BBQ kat sini terus. Opsss


Ikan penenang perasaan



Kan best kalau hari-hari boleh buat aktiviti macam ni.
Confirm body i fit ok.
Stamina pun kuat.
Auuuwwww





0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, February 03, 2011

Fit vs Stamina Kuat




Salam dan hai,

Gong Xi Fa Cai,

Pagi tadi saya bangun awal untuk lakukan aktiviti sihat khas buat orang gemuk. Huahua...wei ingat orang gemuk je ke yang kene exercise?? Orang kurus tu konon dah tak payah nak exercise la ek??

Ntah mimpi apa malam tadi saya pun tak pasti terbuka hati untuk exercise sikit. Dari semalam mak dah ajak pergi Taman Seri Botani. Kat situ ada port baik untuk jogging. Okla saya pun dah lama tak exercise kan. Peluang baik untuk keluarkan peluh jantan dalam badan ni. Huhu...

Kalau dulu kawasan ni kawasan pokok kelapa sawit and rumah setinggan untuk orang India. Kalau saya tak silap la. Dalam sekelip mata dah berubah wajah jadi satu kawasan perumahan. Rumah kat situ tak payah cakap la, memang meletuop abis. Teringat macam kat kawasan Sendayan.

Okla tak mahu celoteh panjang. Layan aje sekeping dua gambar yang sempat di-snap tadi.




Muka di awal pagi. Masa ni i dah mandi ok. Memang normal orang cakap muka i muka tak mandi. Haha


Exercise ok. Tak sangka plak jumpa bende alah ni bagai. First time nampak taman macam ni. Tak payah nak round banyak sangat. Buat exercise kat sini je pun dah cukup.



Natural beauty yang tak berapa nak beauty sangat. Arghh hodohnya muka without krim safi lidah buaya. Kaedahnya...



Letih rehat kat jambatan jap


Ikan kegemaran i --> ikan patin.
Gedabak besau-besau ikan kat tasik ni.
Geram tengok. Nape la saya tak bawak jaring ikan bole buat BBQ kat sini terus. Opsss


Ikan penenang perasaan



Kan best kalau hari-hari boleh buat aktiviti macam ni.
Confirm body i fit ok.
Stamina pun kuat.
Auuuwwww





0 comments on "Fit vs Stamina Kuat"

Disable Right Click