Followers

Sunday, February 06, 2011

Tak Sedap Hati



Salam uolss,

2 3 hari ni terasa mahu private kan blog. Terasa mcm tak sedap ati. Ada orang cuba selongkar setiap baris perkataan dalam blog saya. What da hell kan...

Kalo cube selongkar untuk kebaikan takpela jugak. Tapi cube korek rahsia and cube-cube untuk condemn diri saya. Kalau rase diri tu bagus takpela jugakkan. Menyampah ok dengan manusia macam ni.

Ok lepas ni saya akan tukar URL blog. Tengah mengumpul emel kekawan sejati je yg bole view blog i yang tak seberapa ni.

Ok daaa~

P/s: Dah bersiap mahu balik KL. Booosaaan.


2 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar Amon said...

babe...stalker yang gila babs kot..

Fardilla Fawzi said...

Tau takpe..ntah apa yg tak puas hati sgt dengan i pun xtaula....eiii geram...

Sunday, February 06, 2011

Tak Sedap Hati




Salam uolss,

2 3 hari ni terasa mahu private kan blog. Terasa mcm tak sedap ati. Ada orang cuba selongkar setiap baris perkataan dalam blog saya. What da hell kan...

Kalo cube selongkar untuk kebaikan takpela jugak. Tapi cube korek rahsia and cube-cube untuk condemn diri saya. Kalau rase diri tu bagus takpela jugakkan. Menyampah ok dengan manusia macam ni.

Ok lepas ni saya akan tukar URL blog. Tengah mengumpul emel kekawan sejati je yg bole view blog i yang tak seberapa ni.

Ok daaa~

P/s: Dah bersiap mahu balik KL. Booosaaan.


2 comments on "Tak Sedap Hati"

Akmar Amon on February 6, 2011 at 12:35 PM said...

babe...stalker yang gila babs kot..

Fardilla Fawzi on February 6, 2011 at 4:26 PM said...

Tau takpe..ntah apa yg tak puas hati sgt dengan i pun xtaula....eiii geram...

Disable Right Click