Followers

Monday, February 14, 2011

No idea tapi nak tulis jugak


Salam dan hai,

Hari ni rase macam cuti memandangkan esok nak cuti. Padi tadi dah siap-siap jaga exam. Bagus bila skg ni seorang lecturer hanya akan jaga sekali dalam sehari. So takda la stress sgt. Stress ok bila bab kene jaga exam. Melangut ronda sana, ronda sini. Bukan tebiat saya nak buat mcm tu.

Esok cuti. So apa plan?? Hurm buat masa ni takda plan yang menarik lagi. Nak pergi Seremban takut En Azli bizi. Takpe-takpe jangan asik nak berkepit je ok. Kalau berkepit disebabkan nak setelkan sesuatu takpela kan. Muntah uollsss dengan rule saya yang baru ni.

Yes tadi saya dah berjaya setelkan KWSP. Dah setel and tak mahu bertangguh lagi. So nanti bila ayah tanya, saya ada jawapan yang bernas. Huhu.

Balik dari setelkan KWSP, tibe-tibe ada staf cakap, management bagi coklat kat sume staf perempuan sempena hari kasih sayang yang tak berapa nak kasih sayang sgt. Ape kes tunggu hari kasih sayang baru nak bagi mcm ni... Wei minah, kire bagus la tu diorang nak bagi kan....lagi mahu bising. Lempang nak??? Huhu

Hari ni macam takda idea mahu mengarut.

Jap mahu cari sumber idea.






Budak perempuan gemuk makan coklat


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, February 14, 2011

No idea tapi nak tulis jugak



Salam dan hai,

Hari ni rase macam cuti memandangkan esok nak cuti. Padi tadi dah siap-siap jaga exam. Bagus bila skg ni seorang lecturer hanya akan jaga sekali dalam sehari. So takda la stress sgt. Stress ok bila bab kene jaga exam. Melangut ronda sana, ronda sini. Bukan tebiat saya nak buat mcm tu.

Esok cuti. So apa plan?? Hurm buat masa ni takda plan yang menarik lagi. Nak pergi Seremban takut En Azli bizi. Takpe-takpe jangan asik nak berkepit je ok. Kalau berkepit disebabkan nak setelkan sesuatu takpela kan. Muntah uollsss dengan rule saya yang baru ni.

Yes tadi saya dah berjaya setelkan KWSP. Dah setel and tak mahu bertangguh lagi. So nanti bila ayah tanya, saya ada jawapan yang bernas. Huhu.

Balik dari setelkan KWSP, tibe-tibe ada staf cakap, management bagi coklat kat sume staf perempuan sempena hari kasih sayang yang tak berapa nak kasih sayang sgt. Ape kes tunggu hari kasih sayang baru nak bagi mcm ni... Wei minah, kire bagus la tu diorang nak bagi kan....lagi mahu bising. Lempang nak??? Huhu

Hari ni macam takda idea mahu mengarut.

Jap mahu cari sumber idea.






Budak perempuan gemuk makan coklat


0 comments on "No idea tapi nak tulis jugak"

Disable Right Click