Followers

Friday, November 13, 2015

Kerjaya Baru (WAHM)



Assalamualaikum dan hello semua,

Saja je nak war-warkan gambar di bawah ni la kerjaya baru skang. 
Merangkap ibu sepenuh masa.
Bole search FB page and Instagram De'nawalicious Food Delivery.
Jangan lupa LIKE and FOLLOW tau especially orang sekitar Seremban.

Nak buat bisnes ni pun banyak dugaannya.
Allah saje yang tahu.
Tapi beranikan diri and kuatkan jugak hati untuk teruskan hasrat.
Semat dalam hati takda jalan mudah untuk berjaya dan kaya.
Lain la mak pak tinggalkan harta berkoyan-koyan.

Saya anggap ini satu pengalaman yang berharga untuk maju lagi ke hadapan. 
Insha Allah.

Sebelum nak mulakan dulu macam-macam benda jadi.
Paling sakit hati bila HP tetiba rosak. 
Kalau takda HP macam mana nak buat marketing.
Itu pon plan asal lari dari waktu sepatutnya.
Tapi takpela dugaaannnn...

Eh story panjang lebar tentang tu saya akan update kemudian.
Layan dulu gambar kat bawah ni.
Peace

















Jom klik and LIKE



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 13, 2015

Kerjaya Baru (WAHM)




Assalamualaikum dan hello semua,

Saja je nak war-warkan gambar di bawah ni la kerjaya baru skang. 
Merangkap ibu sepenuh masa.
Bole search FB page and Instagram De'nawalicious Food Delivery.
Jangan lupa LIKE and FOLLOW tau especially orang sekitar Seremban.

Nak buat bisnes ni pun banyak dugaannya.
Allah saje yang tahu.
Tapi beranikan diri and kuatkan jugak hati untuk teruskan hasrat.
Semat dalam hati takda jalan mudah untuk berjaya dan kaya.
Lain la mak pak tinggalkan harta berkoyan-koyan.

Saya anggap ini satu pengalaman yang berharga untuk maju lagi ke hadapan. 
Insha Allah.

Sebelum nak mulakan dulu macam-macam benda jadi.
Paling sakit hati bila HP tetiba rosak. 
Kalau takda HP macam mana nak buat marketing.
Itu pon plan asal lari dari waktu sepatutnya.
Tapi takpela dugaaannnn...

Eh story panjang lebar tentang tu saya akan update kemudian.
Layan dulu gambar kat bawah ni.
Peace

















Jom klik and LIKE



0 comments on "Kerjaya Baru (WAHM)"

Disable Right Click