Followers

Saturday, April 02, 2011

April Fool Part 2



Salam dan hai,

Ok mari kita sambung post yang tertunggak semalam. Smlm tu kes mengantuk tahap babun. Tu yang buat post sekerat jalan. Ampun ye ouolsss...Huhu

Baju Nikah

Semalam jugak saya dah tempah baju nikah. Saya dah bagi hint semalam, ada bende yang saya nak tapi tak dapat. Huhu. Ni berkaitan design baju nikah la uolss.

Design baju tak mampu direalisasikan seperti apa yang saya mahukan. Rujuk post ni. Klik sini.

Alasan yang sangat membantu ialah sebab corak kain lace saya besar-besar. So kalau saya buat design mcm tu memang akan jadi carca marba. Rasenya lebih baik saya ikut nasihat orang yang berpengalamn bukan?? Yela dari saya menyesal kemudian hari.

Tapi saya takdala terasa ralat sangat memandangkan design baju bertandang Seremban memang design seperti yang saya mahukan untuk akad nikah. Takpe saya masih mampu tersenyum. =p (Nak sedapkan hati)

Nak tak nak saya harus memilih antara design baju kurung moden or baju kebaya labuh. Rasenya saya tolak kebaya sebab baju sanding pun dah ala-ala kebaya gitu. Saya mahu variasi kan design baju. So pilihan saya untuk majlis akad nikah ---> Baju kurung moden.








Sapa cakap pakai baju kurung moden tak mengancam macam dalam piccas.
Thanks Mr Google



Haa tengok kan besau-besau corak bunga dia...
Kalau potong, corak bunga tu confirm akan lari
(Ayat sedapkan hati lagi..huhu)



Post bersambung





0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, April 02, 2011

April Fool Part 2




Salam dan hai,

Ok mari kita sambung post yang tertunggak semalam. Smlm tu kes mengantuk tahap babun. Tu yang buat post sekerat jalan. Ampun ye ouolsss...Huhu

Baju Nikah

Semalam jugak saya dah tempah baju nikah. Saya dah bagi hint semalam, ada bende yang saya nak tapi tak dapat. Huhu. Ni berkaitan design baju nikah la uolss.

Design baju tak mampu direalisasikan seperti apa yang saya mahukan. Rujuk post ni. Klik sini.

Alasan yang sangat membantu ialah sebab corak kain lace saya besar-besar. So kalau saya buat design mcm tu memang akan jadi carca marba. Rasenya lebih baik saya ikut nasihat orang yang berpengalamn bukan?? Yela dari saya menyesal kemudian hari.

Tapi saya takdala terasa ralat sangat memandangkan design baju bertandang Seremban memang design seperti yang saya mahukan untuk akad nikah. Takpe saya masih mampu tersenyum. =p (Nak sedapkan hati)

Nak tak nak saya harus memilih antara design baju kurung moden or baju kebaya labuh. Rasenya saya tolak kebaya sebab baju sanding pun dah ala-ala kebaya gitu. Saya mahu variasi kan design baju. So pilihan saya untuk majlis akad nikah ---> Baju kurung moden.








Sapa cakap pakai baju kurung moden tak mengancam macam dalam piccas.
Thanks Mr Google



Haa tengok kan besau-besau corak bunga dia...
Kalau potong, corak bunga tu confirm akan lari
(Ayat sedapkan hati lagi..huhu)



Post bersambung





0 comments on "April Fool Part 2"

Disable Right Click