Followers

Wednesday, April 13, 2011

Just Go With The Flow



Assalamualaikum,


Minggu ni student dah start final exam. Dalam minggu depan jugak cuti semester akan bermula. So para pensyarah sekalian boleh berehat otak untuk seketika. Senang sikit nak buat kerja tak berfaedah.

Skg ni tengah bizi mahu marking paper exam dengan kadar sepantas kilat. Idea mahu berblogging terhenti dengan tibe-tibe. Then nanti bila dah selesai maki marking baru la bole aktif mengerakkan modus operandi ye.



Nampak gayanya saya perlu susun kembali jadual harian. After kerja kene terus ke PTW memandangkan traffic light tu memang tak berfungsi.

Ok gunakanlah masa sebaik mungkin.

Bila kerja banyak, dengan harapan dapat kuruskan bontot badan.


Tata

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, April 13, 2011

Just Go With The Flow




Assalamualaikum,


Minggu ni student dah start final exam. Dalam minggu depan jugak cuti semester akan bermula. So para pensyarah sekalian boleh berehat otak untuk seketika. Senang sikit nak buat kerja tak berfaedah.

Skg ni tengah bizi mahu marking paper exam dengan kadar sepantas kilat. Idea mahu berblogging terhenti dengan tibe-tibe. Then nanti bila dah selesai maki marking baru la bole aktif mengerakkan modus operandi ye.



Nampak gayanya saya perlu susun kembali jadual harian. After kerja kene terus ke PTW memandangkan traffic light tu memang tak berfungsi.

Ok gunakanlah masa sebaik mungkin.

Bila kerja banyak, dengan harapan dapat kuruskan bontot badan.


Tata

0 comments on "Just Go With The Flow"

Disable Right Click