Followers

Friday, April 01, 2011

April Fool Part 1



Mood happy-happy...

Siapa cakap buat preparation kawen tu satu kerja yang menyerabutkan....

Mungkin sometime akan jadi serabut kalau apa yang kita mahukan tidak dapat ditunaikan. Tak mahu ulas banyak-banyak sebab saya pasti mesti uolss sekalian lebih arif untuk menangani setiap masalah dan halangan yang datang menerpa.

Tapi kesimpulannya saya hepi dengan apa yang berlaku arini walaupun sedikit terkilan apa yang saya nak tidak menjadi realiti. No big deal ok. Preparation kawen masih diteruskan. Ok kita pergi satu persatu.

Baju Sanding:
Seperti yang saya inform sebelum ni. Saya dapat design sendiri untuk sepersalinan baju sanding. Dan jika merujuk kepada post yang sebelum ni. Sila klik sini. Saya mahu design yang ala-ala mcm ni. Jangan sesekali mahu bandingkan baju saya dengan koleksi Linda Rahim ni ok. Huhu...

Dan sebelum amik ukuran badan, saya sempat testing beberapa helai baju yang ala-ala mcm ni. Bukan apa, kita rase baju ni cantek dari segi luaran tapi bila pakai tak cantek pun. Saya tak mahu keadaan itu berlaku.

Setelah berbincang itu ini, saya setuju. Tuan Butik akan emel pada saya kain lace sebelum baju dibuat. Yang ini saya memang suka. Maksudnya saya berhak untuk membuat pemilihan kain sebelum baju tu siap. Nanti takdala menyesal tak sudah.

Hope baju sanding seperti apa yang saya harapkan. Cuak.


Tapi bukanla seksi meksi macam ni =p



Post bersambung....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, April 01, 2011

April Fool Part 1




Mood happy-happy...

Siapa cakap buat preparation kawen tu satu kerja yang menyerabutkan....

Mungkin sometime akan jadi serabut kalau apa yang kita mahukan tidak dapat ditunaikan. Tak mahu ulas banyak-banyak sebab saya pasti mesti uolss sekalian lebih arif untuk menangani setiap masalah dan halangan yang datang menerpa.

Tapi kesimpulannya saya hepi dengan apa yang berlaku arini walaupun sedikit terkilan apa yang saya nak tidak menjadi realiti. No big deal ok. Preparation kawen masih diteruskan. Ok kita pergi satu persatu.

Baju Sanding:
Seperti yang saya inform sebelum ni. Saya dapat design sendiri untuk sepersalinan baju sanding. Dan jika merujuk kepada post yang sebelum ni. Sila klik sini. Saya mahu design yang ala-ala mcm ni. Jangan sesekali mahu bandingkan baju saya dengan koleksi Linda Rahim ni ok. Huhu...

Dan sebelum amik ukuran badan, saya sempat testing beberapa helai baju yang ala-ala mcm ni. Bukan apa, kita rase baju ni cantek dari segi luaran tapi bila pakai tak cantek pun. Saya tak mahu keadaan itu berlaku.

Setelah berbincang itu ini, saya setuju. Tuan Butik akan emel pada saya kain lace sebelum baju dibuat. Yang ini saya memang suka. Maksudnya saya berhak untuk membuat pemilihan kain sebelum baju tu siap. Nanti takdala menyesal tak sudah.

Hope baju sanding seperti apa yang saya harapkan. Cuak.


Tapi bukanla seksi meksi macam ni =p



Post bersambung....


0 comments on "April Fool Part 1"

Disable Right Click