Followers

Friday, April 15, 2011

Ku dalam dilema


Ok hari ni mood google shawl untuk dipakai masa majlis besar,

Mengikut plan yang tak seberapa ni saya mahukan shawl untuk:

Nikah
Sanding
Sanding malam
Bertandang



Tapi saya ada masalah sikit dalam mencari shawl yg sesuai plus chantek lg menawan,

Selalu gak google kat website yang jual tudung ni,

Tapi pencarian masih tak berjaya,

Nak DIY sendiri, alahai banyakla sangat masa yang saya ada,

Plus saya tak berapa puas hati dgn hasil tangan sendiri coz tak brapa nak kreatif sgt jari ni,



So tadi saya sempat terjumpa shawl chantek lagi menawan kat page Radiusite,

Sume chantek tapi banyak yang dah out of stock,

Jom cuci mata sat mana tahu bole dapat idea sikit....







Inner neck pun saya suka.
Kalau nak bling bling lagi bole tambah sendiri kot.
Tapi yang ni pun dah memadai bagi saya.






Speechless.
Ntah mana nak cari macam ni??





Woowww kaler die i like sgt,
Agaknya kene tour Jalan TAR kot



Rasenya aritu ada pergi Jalan Tar tapi tak jumpa la shawl yang mcm pic kat atas tu,

Ku dalam dilema



Credit to Radiusite



0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, April 15, 2011

Ku dalam dilema



Ok hari ni mood google shawl untuk dipakai masa majlis besar,

Mengikut plan yang tak seberapa ni saya mahukan shawl untuk:

Nikah
Sanding
Sanding malam
Bertandang



Tapi saya ada masalah sikit dalam mencari shawl yg sesuai plus chantek lg menawan,

Selalu gak google kat website yang jual tudung ni,

Tapi pencarian masih tak berjaya,

Nak DIY sendiri, alahai banyakla sangat masa yang saya ada,

Plus saya tak berapa puas hati dgn hasil tangan sendiri coz tak brapa nak kreatif sgt jari ni,



So tadi saya sempat terjumpa shawl chantek lagi menawan kat page Radiusite,

Sume chantek tapi banyak yang dah out of stock,

Jom cuci mata sat mana tahu bole dapat idea sikit....







Inner neck pun saya suka.
Kalau nak bling bling lagi bole tambah sendiri kot.
Tapi yang ni pun dah memadai bagi saya.






Speechless.
Ntah mana nak cari macam ni??





Woowww kaler die i like sgt,
Agaknya kene tour Jalan TAR kot



Rasenya aritu ada pergi Jalan Tar tapi tak jumpa la shawl yang mcm pic kat atas tu,

Ku dalam dilema



Credit to Radiusite



0 comments on "Ku dalam dilema"

Disable Right Click