Followers

Wednesday, April 20, 2011

P E N A T


  • Hanya Tuhan je yang tahu betapa penatnya saya hari ni. Tapi saya kene kuatkan semangat untuk abiskan tugas arini. Tak sabar mahu golek-golek.

  • Hari ni hujan. Untuk elakkan dari tekanan perasaan melampau kat jalan raya, dari opis saya terus direct pergi PTW. Hari ni kelas satu je, Geo Form 1. Nasib student 2 orang je. So i still can control them as compared dengan Form 2 semalam. Masya Allah....

  • Balik ni saya tak mahu sentuh bunga pahar. Mahu berehat buat sementara waktu. Dah 9 cucuk berjaya disiapkan. Lagi 141 lagi.....hohoho.....

  • Tadi masa nak kuar kreta baru perasan baju tersepit kat pintu. Maksudnya terjojol/melayang-layang la kain tu masa i tengah drive tadi. Adoi hilang ayu i ok. Patutla ada mamat motor yang hon-hon saya. Malunyer....

  • Rindu kat kancil super power. Minggu ni saya tukar kreta dgn B. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. Lebih baik hujan batu. Ada kaitan ke dengan perumpamaan ni. Mummy rindu kat kanc-kanc..... =(

  • Horay saya dah abis marking paper final. Key in pun dah siap tadi. Cuma kene buat review markah je....lega




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, April 20, 2011

P E N A T



  • Hanya Tuhan je yang tahu betapa penatnya saya hari ni. Tapi saya kene kuatkan semangat untuk abiskan tugas arini. Tak sabar mahu golek-golek.

  • Hari ni hujan. Untuk elakkan dari tekanan perasaan melampau kat jalan raya, dari opis saya terus direct pergi PTW. Hari ni kelas satu je, Geo Form 1. Nasib student 2 orang je. So i still can control them as compared dengan Form 2 semalam. Masya Allah....

  • Balik ni saya tak mahu sentuh bunga pahar. Mahu berehat buat sementara waktu. Dah 9 cucuk berjaya disiapkan. Lagi 141 lagi.....hohoho.....

  • Tadi masa nak kuar kreta baru perasan baju tersepit kat pintu. Maksudnya terjojol/melayang-layang la kain tu masa i tengah drive tadi. Adoi hilang ayu i ok. Patutla ada mamat motor yang hon-hon saya. Malunyer....

  • Rindu kat kancil super power. Minggu ni saya tukar kreta dgn B. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. Lebih baik hujan batu. Ada kaitan ke dengan perumpamaan ni. Mummy rindu kat kanc-kanc..... =(

  • Horay saya dah abis marking paper final. Key in pun dah siap tadi. Cuma kene buat review markah je....lega




0 comments on "P E N A T"

Disable Right Click