Followers

Thursday, April 14, 2011

Checklist For My Part


Checklist secara pukal.

Ni memang checklist carca marba. Sume yang saya senaraikan ni merupakan bahagian saya yang perlu diselesaikan untuk majlis besar.

Dah buku tu misplace tak tahu letak mana. Better i update kat sini jela. Kalau blog ni pun hilang jugak tak tahu la nak cakap apa kan. =p

  1. Depo butik (byar sikit ikut bulanan) :: Booked
  2. Depo photographer :: Booked
  3. Bunga pahar (Ikut plan mahu DIY, Sabtu ni baru nak beli barang)
  4. Kasut nikah
  5. Contact lens
  6. Bunga hiasan hantaran (DIY)
  7. Bunga manggar
  8. Bantal nikah :: Booked
  9. Bantal nikah Mr B
  10. Kad kawin
  11. Baju khatam Al-Quran
  12. Bubble gun
  13. Bunga tangan resepsi
  14. Gift pihak lelaki
  15. Gift si genit
  16. Easel potrait printing
  17. Tudung sanding
  18. Tudung sanding malam
  19. Tudung bertandang
  20. Tudung nikah
  21. Ticket fligt (Utk makluman Mr B)
  22. Centerpiece
  23. Aromatheraphy (candle wangi)
  24. Sewa set renjis
  25. Penunjuk arah
  26. Bunting (sponsored by butik)
  27. Seleksi lagu
  28. Aturcara majlis
  29. Skrip emcee
  30. Attire for family
  31. Attire for pengapit
  32. .............


Ni mesti ada yang saya terlepas pandang. Mcm ada yang tak cukup lagi.

Takpe, nanti kalau teringat saya terus update ok.


4 Kata-Kata Inspirasi:

nida-razak said...

fardilla...awak amek pakej kat butik mna ye?

Fardilla Fawzi said...

owh sy amik butik biasa2 je...

Kat pasabina tu..kt depan tesco station 18..nama butik tu Oh Sayang. Owner die cina..tp servis die ok....

Amik sebab dekat sgt dgn rumah.

=)

nida-razak said...

ooh...nida pon amek biasa2 je..cuma skang, nida nk cari mua..mua tmpat nida amek tu laki, so nida ingt nk cari mua len...

Fardilla Fawzi said...

Owh laki susah kan...

Erm masa tunang dulu ada akak ni make up cantek. Make up sekali dgn pakej.

Suke sebab nampak natural. Nida bole tgk pic tunang saya.

Igtkan masa kawen nk amik die jugak. Tapi baju2 die banyak tak berkenan. Huhu...

Butik tu sebelah dgn butik yg sy amik skg...

Thursday, April 14, 2011

Checklist For My Part



Checklist secara pukal.

Ni memang checklist carca marba. Sume yang saya senaraikan ni merupakan bahagian saya yang perlu diselesaikan untuk majlis besar.

Dah buku tu misplace tak tahu letak mana. Better i update kat sini jela. Kalau blog ni pun hilang jugak tak tahu la nak cakap apa kan. =p

  1. Depo butik (byar sikit ikut bulanan) :: Booked
  2. Depo photographer :: Booked
  3. Bunga pahar (Ikut plan mahu DIY, Sabtu ni baru nak beli barang)
  4. Kasut nikah
  5. Contact lens
  6. Bunga hiasan hantaran (DIY)
  7. Bunga manggar
  8. Bantal nikah :: Booked
  9. Bantal nikah Mr B
  10. Kad kawin
  11. Baju khatam Al-Quran
  12. Bubble gun
  13. Bunga tangan resepsi
  14. Gift pihak lelaki
  15. Gift si genit
  16. Easel potrait printing
  17. Tudung sanding
  18. Tudung sanding malam
  19. Tudung bertandang
  20. Tudung nikah
  21. Ticket fligt (Utk makluman Mr B)
  22. Centerpiece
  23. Aromatheraphy (candle wangi)
  24. Sewa set renjis
  25. Penunjuk arah
  26. Bunting (sponsored by butik)
  27. Seleksi lagu
  28. Aturcara majlis
  29. Skrip emcee
  30. Attire for family
  31. Attire for pengapit
  32. .............


Ni mesti ada yang saya terlepas pandang. Mcm ada yang tak cukup lagi.

Takpe, nanti kalau teringat saya terus update ok.


4 comments on "Checklist For My Part"

nida-razak on April 15, 2011 at 9:40 AM said...

fardilla...awak amek pakej kat butik mna ye?

Fardilla Fawzi on April 15, 2011 at 10:39 AM said...

owh sy amik butik biasa2 je...

Kat pasabina tu..kt depan tesco station 18..nama butik tu Oh Sayang. Owner die cina..tp servis die ok....

Amik sebab dekat sgt dgn rumah.

=)

nida-razak on April 15, 2011 at 10:48 AM said...

ooh...nida pon amek biasa2 je..cuma skang, nida nk cari mua..mua tmpat nida amek tu laki, so nida ingt nk cari mua len...

Fardilla Fawzi on April 15, 2011 at 11:10 AM said...

Owh laki susah kan...

Erm masa tunang dulu ada akak ni make up cantek. Make up sekali dgn pakej.

Suke sebab nampak natural. Nida bole tgk pic tunang saya.

Igtkan masa kawen nk amik die jugak. Tapi baju2 die banyak tak berkenan. Huhu...

Butik tu sebelah dgn butik yg sy amik skg...

Disable Right Click