Followers

Monday, April 25, 2011

Busy-Bee



Assalamualaikum dan hai,

Hari berganti hari, minggu berganti minggu dan bulan berganti bulan. Sekejap je masa berlalu. Hari ni dah masuk minggu terakhir untuk bulan April. Almost four months to go.

Minggu ni minggu busy-bee....

Banyak perkara kene setelkan. Ala ni bukan perihal preps la. Tapi lebih kepada kerja dan study.

  • Sabtu ni final training. Baru abis satu chapter drpd 6 chapters. Sape nak jawab kalau time exam nanti blur. Dahla tak bole nak refer notes. Mati kejung la jawabnya. Sila study ok!
  • Fail subjek. Please complete-kan before 20 Mei. Katenya for appraisal. Tapi org kontrak mcm saya, ada increment ke??? Musykil jap. Whatever it is, performance kene jaga ok!
  • Modul modul dan modul. Kene siap jugak ok!


Fokus dan terus fokus.


Ketemu lagi~



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, April 25, 2011

Busy-Bee




Assalamualaikum dan hai,

Hari berganti hari, minggu berganti minggu dan bulan berganti bulan. Sekejap je masa berlalu. Hari ni dah masuk minggu terakhir untuk bulan April. Almost four months to go.

Minggu ni minggu busy-bee....

Banyak perkara kene setelkan. Ala ni bukan perihal preps la. Tapi lebih kepada kerja dan study.

  • Sabtu ni final training. Baru abis satu chapter drpd 6 chapters. Sape nak jawab kalau time exam nanti blur. Dahla tak bole nak refer notes. Mati kejung la jawabnya. Sila study ok!
  • Fail subjek. Please complete-kan before 20 Mei. Katenya for appraisal. Tapi org kontrak mcm saya, ada increment ke??? Musykil jap. Whatever it is, performance kene jaga ok!
  • Modul modul dan modul. Kene siap jugak ok!


Fokus dan terus fokus.


Ketemu lagi~



0 comments on "Busy-Bee"

Disable Right Click