Followers

Tuesday, April 19, 2011

Curhat????



Saya tengah musykil, saya perasan ada satu blog ni bace cerita saya. Kalau kite tengok dekat traffic source, kite bole tengok blog kita di-link dari blog mana kan. Tapi saya pasti ramai blogger yang lebih arif dari saya.

Saya tak kisah kalau ada yang sudi nak baca cerita saya yang tak seberapa ni. Tapi saya agak kurang selesa bila saya nak view blog die, die privatekan blog. So saya tak tahu sape empunya diri yang singgah kat blog saya ni.

Lepas tu saya try google perkataan berkenan. Yang membuat saya terkejut ialah makna kepada perkataan tersebut sangatla tidak baik. Tetapi saya tak pastila dengan hasil carian saya ni. Kalau saya tak silap, tu bahasa indonesia. Ntah saya kurang pasti kebenarannya.

Ok saya nak tanya uolss la kan....curhat tu apa ye??? Kalau pemilik ceritacurhat terbaca harap boleh jawab ye.

Curhat tu macam curahan hati. Tapi bila saya google cerita itu lebih kepada isu seks segala. Saya mohon maaf kepada pemilik blog berkenaan ye. Mungkin saya dah salah paham.

Saya bukan apa, saya sangat risau kalau-kalau "mamat" tu datang balik dalam hidup saya. Saya taknak langsung dia tahu mengenai life saya skg. Saya dah bahagia skg. Biarla saya jalani hidup mcm biasa. Saya tak suka kalau ada orang cuba-cuba nak skodeng hidup saya.


Tetibe rase nak private-kan blog. Sebab "mamat" tu dah penah jumpa blog saya sebelum ni.


Anyway, thanks kpd yg sudi singgah kat blog saya ni. =)





2 Kata-Kata Inspirasi:

Anonymous said...

ceriteracurhat

ceritera=cerita

curhat=curahan hati

tu la maksud pemiliknya :)

Fardilla Fawzi said...

Ok thank you for ur comment..

and i know that u are pemilik blog curhat,

can we exchange link? =)

Tuesday, April 19, 2011

Curhat????




Saya tengah musykil, saya perasan ada satu blog ni bace cerita saya. Kalau kite tengok dekat traffic source, kite bole tengok blog kita di-link dari blog mana kan. Tapi saya pasti ramai blogger yang lebih arif dari saya.

Saya tak kisah kalau ada yang sudi nak baca cerita saya yang tak seberapa ni. Tapi saya agak kurang selesa bila saya nak view blog die, die privatekan blog. So saya tak tahu sape empunya diri yang singgah kat blog saya ni.

Lepas tu saya try google perkataan berkenan. Yang membuat saya terkejut ialah makna kepada perkataan tersebut sangatla tidak baik. Tetapi saya tak pastila dengan hasil carian saya ni. Kalau saya tak silap, tu bahasa indonesia. Ntah saya kurang pasti kebenarannya.

Ok saya nak tanya uolss la kan....curhat tu apa ye??? Kalau pemilik ceritacurhat terbaca harap boleh jawab ye.

Curhat tu macam curahan hati. Tapi bila saya google cerita itu lebih kepada isu seks segala. Saya mohon maaf kepada pemilik blog berkenaan ye. Mungkin saya dah salah paham.

Saya bukan apa, saya sangat risau kalau-kalau "mamat" tu datang balik dalam hidup saya. Saya taknak langsung dia tahu mengenai life saya skg. Saya dah bahagia skg. Biarla saya jalani hidup mcm biasa. Saya tak suka kalau ada orang cuba-cuba nak skodeng hidup saya.


Tetibe rase nak private-kan blog. Sebab "mamat" tu dah penah jumpa blog saya sebelum ni.


Anyway, thanks kpd yg sudi singgah kat blog saya ni. =)





2 comments on "Curhat????"

Anonymous said...

ceriteracurhat

ceritera=cerita

curhat=curahan hati

tu la maksud pemiliknya :)

Fardilla Fawzi on April 20, 2011 at 12:21 PM said...

Ok thank you for ur comment..

and i know that u are pemilik blog curhat,

can we exchange link? =)

Disable Right Click