Followers

Saturday, April 16, 2011

Ini Kisah B




Peringatan: Ini kisah Mr B. Pikir 100 kali dulu kalau mahu teruskan membaca.






Lately Mr B memang agak busy sikit. Tiap minggu ulang alik Pahang. Asal hari Rabu je ke Pahang. Sabtu petang baru balik Semban. I tak kisah pun. As long as die bukan pi menggatal dengan pompuan lain. Kalau i dpt tahu B, siap la u...huhu


So bila dah sampai Pahang tu paham-paham jela. Nak msg and kol tu payah la sikit. Memanjang je ada kerja. So saya tak bole kacau. Macam arini, berapa jam terputus hubungan. Kalau i tak kol jangan harap la B nak kol. Saya tak merungut pun malah memahami apa die lakukan. Die bersusah payah sebab saya jugak. I sgt hargai u B.


Agaknya kalau lelaki tengah buat kerja, tak bole kacau langsung ke. Memang sume lelaki mcm tu ke??? Kadang-kadang syaitan ni jahat jugak, suke sangat tiba-tiba racun pikiran saya. Suruh saya cari pasal dengan B. Kadang-kadang saya dengar jugak cakap syaitan durjana tu. Tiba-tiba je saya nak naik angin bila kol and msg tak berbalas. Tapi Mr B cool je. Takda pun marah-marah saya balik. Saya yang malu sendiri sebab tiba-tiba nak emo tak tentu pasal. I salute u la B. Bab hati memang tak bole lawan B. Sabar sangat. Kadang-kadang sabar tak kene tempat pun ada jugak. Huhu....


Haish rindu la plak. Skg ni tiap minggu die request mahu jumpa kalau takda hal lain. Tak kisah la B datang KL ke or sy yg dtg Semban. Tapi saya suke dtg Semban coz dpt environment baru. Saya dah muak dok celah KL ni. Serabut wei.




Kepada B: I love you sampai mati.


I tak pernah terpikir nak jumpa org mcm u. Dulu i ingat mamat tu la cinta terakhir i....i dah pikir mesti i kene belasah teruk dgn die after kawen dgn die. Mmg dulu i stok pompuan yang tak laku. Takda sape pun pandang...jauh sekali nak jadikan kapel. I penah kene warning dulu...die ckp die kutip i tepi-tepi jalan je..so i kene bersyukur sbb die sudi nak jadikan i awek die...alahai mcm bodo plak bila ingat balik....tapi i ngaku masa dulu i mmg stok pompuan kelabu asap....


I selalu bandingkan u dgn die. Sebab takda org lain dalam hati i sebelum ni. Hanya die dan u je. Tapi u jauh lebih baik dari die. Baru-baru ni i mimpi lagi...i kawin dgn die b....mak die siap menangis terharu sebab i sudi terima die jadi suami i...apa punya mimpi la kan...


Apa pun B, u tetap the best la. I takkn sia-sia kan hubungan ni. I akan jaga hati u smpai bila-bila. I akan sayang u sampai mati. Yg penting i bahagia dgn u....=)





OMG hampir muntah membaca ayat jiwang sendiri.





Bende ni la yang cuba merampas kebahagiaan saya bersama B.
Projek Nasi Ayam Gemas,
Dah nak siap dah....




Kalau bab berangan bole serah kat die,
Sekian terima kasih




P/s: Pic Credit to facebook Lee Cobuser Lee



0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, April 16, 2011

Ini Kisah B





Peringatan: Ini kisah Mr B. Pikir 100 kali dulu kalau mahu teruskan membaca.






Lately Mr B memang agak busy sikit. Tiap minggu ulang alik Pahang. Asal hari Rabu je ke Pahang. Sabtu petang baru balik Semban. I tak kisah pun. As long as die bukan pi menggatal dengan pompuan lain. Kalau i dpt tahu B, siap la u...huhu


So bila dah sampai Pahang tu paham-paham jela. Nak msg and kol tu payah la sikit. Memanjang je ada kerja. So saya tak bole kacau. Macam arini, berapa jam terputus hubungan. Kalau i tak kol jangan harap la B nak kol. Saya tak merungut pun malah memahami apa die lakukan. Die bersusah payah sebab saya jugak. I sgt hargai u B.


Agaknya kalau lelaki tengah buat kerja, tak bole kacau langsung ke. Memang sume lelaki mcm tu ke??? Kadang-kadang syaitan ni jahat jugak, suke sangat tiba-tiba racun pikiran saya. Suruh saya cari pasal dengan B. Kadang-kadang saya dengar jugak cakap syaitan durjana tu. Tiba-tiba je saya nak naik angin bila kol and msg tak berbalas. Tapi Mr B cool je. Takda pun marah-marah saya balik. Saya yang malu sendiri sebab tiba-tiba nak emo tak tentu pasal. I salute u la B. Bab hati memang tak bole lawan B. Sabar sangat. Kadang-kadang sabar tak kene tempat pun ada jugak. Huhu....


Haish rindu la plak. Skg ni tiap minggu die request mahu jumpa kalau takda hal lain. Tak kisah la B datang KL ke or sy yg dtg Semban. Tapi saya suke dtg Semban coz dpt environment baru. Saya dah muak dok celah KL ni. Serabut wei.




Kepada B: I love you sampai mati.


I tak pernah terpikir nak jumpa org mcm u. Dulu i ingat mamat tu la cinta terakhir i....i dah pikir mesti i kene belasah teruk dgn die after kawen dgn die. Mmg dulu i stok pompuan yang tak laku. Takda sape pun pandang...jauh sekali nak jadikan kapel. I penah kene warning dulu...die ckp die kutip i tepi-tepi jalan je..so i kene bersyukur sbb die sudi nak jadikan i awek die...alahai mcm bodo plak bila ingat balik....tapi i ngaku masa dulu i mmg stok pompuan kelabu asap....


I selalu bandingkan u dgn die. Sebab takda org lain dalam hati i sebelum ni. Hanya die dan u je. Tapi u jauh lebih baik dari die. Baru-baru ni i mimpi lagi...i kawin dgn die b....mak die siap menangis terharu sebab i sudi terima die jadi suami i...apa punya mimpi la kan...


Apa pun B, u tetap the best la. I takkn sia-sia kan hubungan ni. I akan jaga hati u smpai bila-bila. I akan sayang u sampai mati. Yg penting i bahagia dgn u....=)





OMG hampir muntah membaca ayat jiwang sendiri.





Bende ni la yang cuba merampas kebahagiaan saya bersama B.
Projek Nasi Ayam Gemas,
Dah nak siap dah....




Kalau bab berangan bole serah kat die,
Sekian terima kasih




P/s: Pic Credit to facebook Lee Cobuser Lee



0 comments on "Ini Kisah B"

Disable Right Click