Followers

Tuesday, April 26, 2011

Ticket Flight



So far harga ticket flight ke Krabi masih lagi dalam range yang sama,

Air Asia sudah, everybody can fly...


Ok tak perlu sakit kepala lagi,

Tunggu B buat passport je.



Harap takda apa-apa yang bakal menyesakkan kepala ni lagi....

Nak tukar plan pun dah tak boleh,

Hotel dah booked


=)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, April 26, 2011

Ticket Flight




So far harga ticket flight ke Krabi masih lagi dalam range yang sama,

Air Asia sudah, everybody can fly...


Ok tak perlu sakit kepala lagi,

Tunggu B buat passport je.



Harap takda apa-apa yang bakal menyesakkan kepala ni lagi....

Nak tukar plan pun dah tak boleh,

Hotel dah booked


=)



0 comments on "Ticket Flight"

Disable Right Click