Followers

Monday, April 11, 2011

Tini's Spa



Akhirnya setelah sekian lama tak pergi facial, Jumaat yang lepas sempat jugak saya menjejakkan kaki ke Tini's Spa di Taman Dagang. Sangat dekat dengan opis.

Saya tak pergi keseorangan tapi bersama my BFF Cik Akmar Amon.

Sebenarnya dah lama saya dok usha-usha Tini's Spa ni dari jauh. Niat hati nak pergi tapi masih lagi tak berkesempatan. Hinggalah saya ternampak promo dalam majalah pengantin April. RM 48 untuk facial/rawatan spa/slimming. At first mahu try yang promo tu.

Hari Khamis saya terus buat appointment. After kerja saya terus gerak. Bila sampai saya tak amik pun promo tu. Sebaliknya saya try Skin Refreshing Facial, normal price RM 68. Kalau first timer akan dapat 30% off. So it only cost me around RM 47.60. Better saya amik yang ni dari promo dalam majalah kan. Saya dapat complete facial instead of express facial.

Berdebar jugak sebab takut kene extraction (korek muka). Masa proses extraction takdala sakit sangat mcm yang dolu tu. Rasa sakit tu saya masih bole kawal. Plus jerawat pun die tak pecahkan. Kalau yg dolu tu sume jerawat nak pecahkan. Sakit mcm nak mati...

And superb dia punye staff sangatla bagus PR nya as compare dengan tempat yang saya penah pergi sebelum ni. Thanks Kak Reen. After this saya hanya mahu Kak Reen layan saya.... =)

And lagi satu, saya dpt free eye treatment after tinggalkan 2 org no kawan kite. Mana tahu diorg pun berminat nak buat rawatan kat sini.


Cik Akmar Amon plak try body scrub. Mengikut katanya sangatla best. After this saya pun nak try buat body pamper plak. Nak buang segala sel kulit mati yang melekat kat badan ni. Huhu...bila nak kawin baru la sibuk nak buatkan....




Saya puas hati sebab muka nampak bersih
(angkat bakul sendiri tak??)



Kalau sesapa nak try boleh pergi sini



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, April 11, 2011

Tini's Spa




Akhirnya setelah sekian lama tak pergi facial, Jumaat yang lepas sempat jugak saya menjejakkan kaki ke Tini's Spa di Taman Dagang. Sangat dekat dengan opis.

Saya tak pergi keseorangan tapi bersama my BFF Cik Akmar Amon.

Sebenarnya dah lama saya dok usha-usha Tini's Spa ni dari jauh. Niat hati nak pergi tapi masih lagi tak berkesempatan. Hinggalah saya ternampak promo dalam majalah pengantin April. RM 48 untuk facial/rawatan spa/slimming. At first mahu try yang promo tu.

Hari Khamis saya terus buat appointment. After kerja saya terus gerak. Bila sampai saya tak amik pun promo tu. Sebaliknya saya try Skin Refreshing Facial, normal price RM 68. Kalau first timer akan dapat 30% off. So it only cost me around RM 47.60. Better saya amik yang ni dari promo dalam majalah kan. Saya dapat complete facial instead of express facial.

Berdebar jugak sebab takut kene extraction (korek muka). Masa proses extraction takdala sakit sangat mcm yang dolu tu. Rasa sakit tu saya masih bole kawal. Plus jerawat pun die tak pecahkan. Kalau yg dolu tu sume jerawat nak pecahkan. Sakit mcm nak mati...

And superb dia punye staff sangatla bagus PR nya as compare dengan tempat yang saya penah pergi sebelum ni. Thanks Kak Reen. After this saya hanya mahu Kak Reen layan saya.... =)

And lagi satu, saya dpt free eye treatment after tinggalkan 2 org no kawan kite. Mana tahu diorg pun berminat nak buat rawatan kat sini.


Cik Akmar Amon plak try body scrub. Mengikut katanya sangatla best. After this saya pun nak try buat body pamper plak. Nak buang segala sel kulit mati yang melekat kat badan ni. Huhu...bila nak kawin baru la sibuk nak buatkan....




Saya puas hati sebab muka nampak bersih
(angkat bakul sendiri tak??)



Kalau sesapa nak try boleh pergi sini



0 comments on "Tini's Spa"

Disable Right Click