Followers

Wednesday, April 20, 2011

Family Theme Color



Assalamualaikum dan hai,

Ok saya sudah decide mahu pilih kaler apa untuk attire famili saya,

Kalau sebelum ni tak finalise lagi kaler die tapi hari ni saya mahu cari kata putus then next two weeks boleh suggest pada kaum keluarga cari baju kaler ni,

Mak dan ayah dah ada baju yang mereka nak beli,

And nasib baik warna itu menepati tema kaler saya

PINK BELACAN




Dah macam-macam versi plak warna ni kat google,
Whatever it is, saya mahu mcm di atas


Thanks to Mr Google


Saya pun tak tahu la napa orang panggil pink belacan,

Layankan ajela.

=p



Kalau sebelum ni saya pernah beria-ria mahu pakai warna ni untuk majlis resepsi, tetapi di atas nasihat tenaga pakar --> Cik Murni, saya tukar kepada purple soft.




3 Kata-Kata Inspirasi:

A.N.A said...

penah suka warna nie satu masa dulu..bercadang nk wat theme utk tunang tp x jadi..hehehe..sbb pilih warna pink+black pulak..tp warna nie mmg cantik..

Fardilla Fawzi said...

hehe mmg chantek tp tak dpt pakai pun xpela...

Janji hepi tgk famili pakai kaler ni..=)

A.N.A said...

yup...btl 2..sekurang2nye warna yg kita nk ttp dpt kan...

Wednesday, April 20, 2011

Family Theme Color




Assalamualaikum dan hai,

Ok saya sudah decide mahu pilih kaler apa untuk attire famili saya,

Kalau sebelum ni tak finalise lagi kaler die tapi hari ni saya mahu cari kata putus then next two weeks boleh suggest pada kaum keluarga cari baju kaler ni,

Mak dan ayah dah ada baju yang mereka nak beli,

And nasib baik warna itu menepati tema kaler saya

PINK BELACAN




Dah macam-macam versi plak warna ni kat google,
Whatever it is, saya mahu mcm di atas


Thanks to Mr Google


Saya pun tak tahu la napa orang panggil pink belacan,

Layankan ajela.

=p



Kalau sebelum ni saya pernah beria-ria mahu pakai warna ni untuk majlis resepsi, tetapi di atas nasihat tenaga pakar --> Cik Murni, saya tukar kepada purple soft.




3 comments on "Family Theme Color"

A.N.A on April 20, 2011 at 2:49 PM said...

penah suka warna nie satu masa dulu..bercadang nk wat theme utk tunang tp x jadi..hehehe..sbb pilih warna pink+black pulak..tp warna nie mmg cantik..

Fardilla Fawzi on April 20, 2011 at 4:05 PM said...

hehe mmg chantek tp tak dpt pakai pun xpela...

Janji hepi tgk famili pakai kaler ni..=)

A.N.A on April 21, 2011 at 11:05 AM said...

yup...btl 2..sekurang2nye warna yg kita nk ttp dpt kan...

Disable Right Click