Followers

Monday, April 25, 2011

Den Sakit Mato!



Eeei rase nak buat kursus mcm mana nak hasilkan assignment yang kemas dan organise je untuk student...


Hari ni submission untuk report latihan industri. Tapi saya sangatla tak puas hati. Dah bagitau pun still buat lagi. Diorang ni paham ke tak paham sebenarnya.


Ok next sem confirm saya nak amik satu hari terangkan kat student saya mcm mana nak hasilkan assignment/report yang baik dan kemas dengan menggunakan ms office-word


Haishhhh...geram geram

Sakit mata tengok bila tulisan and paraghraph carca marba.
Dah kalau pakai bullet, tak reti ke organise-kan ayat tu supaya lebih tersusun,
Dah kalau tulisan tak kemas terus malas nak baca satu-satu report yang berjela tu.

Adeh




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, April 25, 2011

Den Sakit Mato!




Eeei rase nak buat kursus mcm mana nak hasilkan assignment yang kemas dan organise je untuk student...


Hari ni submission untuk report latihan industri. Tapi saya sangatla tak puas hati. Dah bagitau pun still buat lagi. Diorang ni paham ke tak paham sebenarnya.


Ok next sem confirm saya nak amik satu hari terangkan kat student saya mcm mana nak hasilkan assignment/report yang baik dan kemas dengan menggunakan ms office-word


Haishhhh...geram geram

Sakit mata tengok bila tulisan and paraghraph carca marba.
Dah kalau pakai bullet, tak reti ke organise-kan ayat tu supaya lebih tersusun,
Dah kalau tulisan tak kemas terus malas nak baca satu-satu report yang berjela tu.

Adeh




0 comments on "Den Sakit Mato!"

Disable Right Click