Followers

Monday, April 25, 2011

Monday Blues



Ini hanyalah quick + short update...

  • Sabtu pergi Seremban, dengan harapan mahu ke Nilai untuk cari ribon purple. Tapi malangnya hampir semua kedai saya terjah (tipu kot) pencarian hanya sia-sia. Saya dah mula rasa risau. Mungkinkah kene tukar plan B? Takpe. Saya masih ada masa. Minggu ni balik Ipoh, mahu cari kat Ipoh plak. Payah gila kot nak cari. Warna lain ada, tapi saya tetap tak mahu. Tengokla cmne, agak-agak dah fed-up saya beli je yang light purple tu. Ini yang dinamakan dugaan. Redha jela.

  • Hari yg sama, kami pergi melawat tapak rumah. Masih dalam proses. Dijangka complete Jun atau Julai. Tak sabar mahu duduk rumah sendiri dengan orang yg kita sayang. Auww gedik kan. Abaikan.

  • Mood hari ni tersangatla lemau. Apa orang putih kata..monday blues.... Tak cukup-cukup rehatnya. Memang takda rehat pun. Banyak sangat bende kene pikir.

  • Semalam gedik masak laksa. Bukan main lagi nak tunjuk rajinnya. Tapi tak best laksa terlebih masam, asam keping terletak banyak sangat. Tapi disebabkan saya memang hantu laksa. Balun jela...at least saya mencuba. Ayat nak cover....haha

  • Sabtu tengok movie cite Scream 4. Apa punya citer la. Starting agak bosan tapi at the end tak sangka dot dot. Malas nak cite. Tak sabar nak tunggu cite Transformer. B kalau u pergi tgk dgn kawan u lg..siap...kate dah janji kan. Jangan tak percaya saya tak pernah tengok cite Transformer sebelum ni. Dah janji dgn org tu tapi die tinggalkan kita....huhu

  • Thesis??? Apakah???? Hilang ingatan dgn tiba-tiba. Tak tahu nak mulakan dari mana. Masuk Mei ni saya dah kene start. Hati ni je tahu betapa malasnya saya. Wahai hati, ber-rajin-lah kamu....

  • Hp kene barred. Bila gaji mahu masuk. Ingatkan sempatla tunggu gaji baru nak kene barred. Seriously, i memang dah pokai gile. B sila-sila la hulur sikit...duit semalam tak cukup...waaaaaa =(


2 Kata-Kata Inspirasi:

mRs mysarah said...

ish lama tak komen kat sini. fardilla sihat? :P

dah banyak progress i tengok. gud luck yer! jgn stress2, nanti sume malas nak buat :D

Fardilla Fawzi said...

Heee thanks for comment..

I sihat je..makin sihat ada la..huhu

Alhamdullilah la masih lg dlm proses. Tgh nak fokus bt bunga pahar sendiri..tp riben dah abis..nak mencari bukan main susah lg..=(

Monday, April 25, 2011

Monday Blues




Ini hanyalah quick + short update...

  • Sabtu pergi Seremban, dengan harapan mahu ke Nilai untuk cari ribon purple. Tapi malangnya hampir semua kedai saya terjah (tipu kot) pencarian hanya sia-sia. Saya dah mula rasa risau. Mungkinkah kene tukar plan B? Takpe. Saya masih ada masa. Minggu ni balik Ipoh, mahu cari kat Ipoh plak. Payah gila kot nak cari. Warna lain ada, tapi saya tetap tak mahu. Tengokla cmne, agak-agak dah fed-up saya beli je yang light purple tu. Ini yang dinamakan dugaan. Redha jela.

  • Hari yg sama, kami pergi melawat tapak rumah. Masih dalam proses. Dijangka complete Jun atau Julai. Tak sabar mahu duduk rumah sendiri dengan orang yg kita sayang. Auww gedik kan. Abaikan.

  • Mood hari ni tersangatla lemau. Apa orang putih kata..monday blues.... Tak cukup-cukup rehatnya. Memang takda rehat pun. Banyak sangat bende kene pikir.

  • Semalam gedik masak laksa. Bukan main lagi nak tunjuk rajinnya. Tapi tak best laksa terlebih masam, asam keping terletak banyak sangat. Tapi disebabkan saya memang hantu laksa. Balun jela...at least saya mencuba. Ayat nak cover....haha

  • Sabtu tengok movie cite Scream 4. Apa punya citer la. Starting agak bosan tapi at the end tak sangka dot dot. Malas nak cite. Tak sabar nak tunggu cite Transformer. B kalau u pergi tgk dgn kawan u lg..siap...kate dah janji kan. Jangan tak percaya saya tak pernah tengok cite Transformer sebelum ni. Dah janji dgn org tu tapi die tinggalkan kita....huhu

  • Thesis??? Apakah???? Hilang ingatan dgn tiba-tiba. Tak tahu nak mulakan dari mana. Masuk Mei ni saya dah kene start. Hati ni je tahu betapa malasnya saya. Wahai hati, ber-rajin-lah kamu....

  • Hp kene barred. Bila gaji mahu masuk. Ingatkan sempatla tunggu gaji baru nak kene barred. Seriously, i memang dah pokai gile. B sila-sila la hulur sikit...duit semalam tak cukup...waaaaaa =(


2 comments on "Monday Blues"

mRs mysarah on April 26, 2011 at 9:24 AM said...

ish lama tak komen kat sini. fardilla sihat? :P

dah banyak progress i tengok. gud luck yer! jgn stress2, nanti sume malas nak buat :D

Fardilla Fawzi on April 26, 2011 at 9:41 AM said...

Heee thanks for comment..

I sihat je..makin sihat ada la..huhu

Alhamdullilah la masih lg dlm proses. Tgh nak fokus bt bunga pahar sendiri..tp riben dah abis..nak mencari bukan main susah lg..=(

Disable Right Click