Followers

Tuesday, April 12, 2011

Masih Gigih...



Assalamualaikum,

Macam mana dengan cuaca kat tempat uolss?? Lately asik ujan je kan. Takpe hujan tu kan satu rahmat dari Allah.

Skg ni saya dah pun berada kat Pusat Tuisyen. Balik opis tadi hujan kaw-kaw lebat. Jarak antara opis dengan pusat tuisyen takdala jauh sangat. Tapi area tu port jem tambah-tambah hujan lebat. Banjir kecik sana sini. So bila banjir banyakla siput yang berkelimpangan. Paham-paham jela, bahaya kalau pecut time hujan lebat.

Semalam saya dah terkene. Lutut ni tak payah nak cakap. Sengal gila. Nak buat mcm mana dah super power manual. Den tahan jela.

Bayangkan pukul 630 ptg (selalu 7 ptg) gerak dari rumah, smpai pusat tuisyen pukul 730 mlm. Dah mcm jarak nak pergi Seremban (nak jugak semban die tu..amik la)....Tension jugak tapi saya layankan aje. Malas nak stress-stress....dalam hati Tuhan je yang tahu...

Demi mencari sesuap nasi saya tabahkan hati. Selagi mampu saya akan buat apa sahaja...chill and relaks bak kata Mr. B. Die kalau nasihat org memang pandai. Clap clap clap...


Nota kaki: Malam ni subjek Geografi Form 2...bebudak hyperaktif. Kalau bole saya tangankan dah lama saya tangankan sorg-sorg....haishhh. Relaks ok...=p



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, April 12, 2011

Masih Gigih...




Assalamualaikum,

Macam mana dengan cuaca kat tempat uolss?? Lately asik ujan je kan. Takpe hujan tu kan satu rahmat dari Allah.

Skg ni saya dah pun berada kat Pusat Tuisyen. Balik opis tadi hujan kaw-kaw lebat. Jarak antara opis dengan pusat tuisyen takdala jauh sangat. Tapi area tu port jem tambah-tambah hujan lebat. Banjir kecik sana sini. So bila banjir banyakla siput yang berkelimpangan. Paham-paham jela, bahaya kalau pecut time hujan lebat.

Semalam saya dah terkene. Lutut ni tak payah nak cakap. Sengal gila. Nak buat mcm mana dah super power manual. Den tahan jela.

Bayangkan pukul 630 ptg (selalu 7 ptg) gerak dari rumah, smpai pusat tuisyen pukul 730 mlm. Dah mcm jarak nak pergi Seremban (nak jugak semban die tu..amik la)....Tension jugak tapi saya layankan aje. Malas nak stress-stress....dalam hati Tuhan je yang tahu...

Demi mencari sesuap nasi saya tabahkan hati. Selagi mampu saya akan buat apa sahaja...chill and relaks bak kata Mr. B. Die kalau nasihat org memang pandai. Clap clap clap...


Nota kaki: Malam ni subjek Geografi Form 2...bebudak hyperaktif. Kalau bole saya tangankan dah lama saya tangankan sorg-sorg....haishhh. Relaks ok...=p



0 comments on "Masih Gigih..."

Disable Right Click