Followers

Thursday, April 21, 2011

Kesian



Assalamualaikum,


Hari ni B demam. Alahai kesian la plak. Sampai mc. Jarang sangat saya dengar B demam dan tak pergi kerja.


Tula kerja non-stop. Semalam baru balik dari Pahang. Last call semalam petang kot dalam 3 lebih. Katenya makan kat Genting Sempah. Sampai la malam saya try call tak berjaya. Dua-dua nombor off/tak dapat dihubungi. Risau tak payah nak cakapla. Tapi saya paksa diri untuk berfikir positif, takda apa-apa yang akan berlaku. Ini bukan kali pertama B buat mcm ni. Saya dah lali. Nak mengamuk?? Erm rasanya tak kot. Tapi nanti kalau dah jadi laki officially confirm mengamuk kot...huhu


Alhamdullilah, B selamat sampai Seramban. Pukul 10 malam baru dia sms saya. Saya terus call. Memang suara letih yang amat. Baru bangun tido. Dapat cakap kejap je uolss. Jangan harap la dapat gayut lama-lama macam dulu. Huhu



Kalau dekat dah lama saya datang menyibuk hantar bubur bagai. Tapi i jauh B, sorry la ye....jangan lupa makan ubat and rest puas-puas. I love you.




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, April 21, 2011

Kesian




Assalamualaikum,


Hari ni B demam. Alahai kesian la plak. Sampai mc. Jarang sangat saya dengar B demam dan tak pergi kerja.


Tula kerja non-stop. Semalam baru balik dari Pahang. Last call semalam petang kot dalam 3 lebih. Katenya makan kat Genting Sempah. Sampai la malam saya try call tak berjaya. Dua-dua nombor off/tak dapat dihubungi. Risau tak payah nak cakapla. Tapi saya paksa diri untuk berfikir positif, takda apa-apa yang akan berlaku. Ini bukan kali pertama B buat mcm ni. Saya dah lali. Nak mengamuk?? Erm rasanya tak kot. Tapi nanti kalau dah jadi laki officially confirm mengamuk kot...huhu


Alhamdullilah, B selamat sampai Seramban. Pukul 10 malam baru dia sms saya. Saya terus call. Memang suara letih yang amat. Baru bangun tido. Dapat cakap kejap je uolss. Jangan harap la dapat gayut lama-lama macam dulu. Huhu



Kalau dekat dah lama saya datang menyibuk hantar bubur bagai. Tapi i jauh B, sorry la ye....jangan lupa makan ubat and rest puas-puas. I love you.




0 comments on "Kesian"

Disable Right Click