Followers

Saturday, April 23, 2011

Tutorial



Rupanya bila masak after balik kerja amatla meletihkan. Bukan setakat mahu masak je. Macam-macam lagi perlu dibereskan. Kalau tak buat berkulatla segalanya. Patut la ex-B2B bila dah kawen je terus tak aktif sangat berblogging mcm sebelum kawen. Banyak kerja wei kene buat. Dah ada tanggungjawab.


Harini takda tuisyen. Terus teringat mahu masak. Terus kol Murni mintak pendapat nak masak apa. So sudah decide mahu masak sayur kobis, ayam masak merah and kerang rebus je.


Sampai rumah terus masak. Benti time Maghrib je. Pastu sambung balik. Pukul 8 pm baru setel. Huhu agaknya macam ni gayanya kalau dah berumah dan bertangga.


Anggapla ini tutorial ye. Banyak lagi cabaran akan datang.


P/s:
  • Cable tinggal kat opis. Esok upload pic k. Walaupun masak simple tapi amat bermakna buat perempuan yang jarang-jarang masak seperti saya. =p
  • Makan tengah malam memang sangat membahagiakan. Tido dengan tenang.




2 Kata-Kata Inspirasi:

iraghazali said...

ya betul2... bila dah kawin, masa itu kdg2 mencemburui kite.... dah ada ank lagi lah.... tak caya nt dilla tunggu ya masa itu.. akk ni kdg2 jd pencuri masa utk berblogging krn masa itu emas..

p/s : hargailah waktu BUJANG anda... hoho

Fardilla Fawzi said...

huhu tula...ni bujang lg dh rase penat mcm tu...

Sy risau sbb nti bila dh kawin kene ulang jauh...tkt tak terlayan sumenya....hope dpt keje semban cpt2...huhu

Saturday, April 23, 2011

Tutorial




Rupanya bila masak after balik kerja amatla meletihkan. Bukan setakat mahu masak je. Macam-macam lagi perlu dibereskan. Kalau tak buat berkulatla segalanya. Patut la ex-B2B bila dah kawen je terus tak aktif sangat berblogging mcm sebelum kawen. Banyak kerja wei kene buat. Dah ada tanggungjawab.


Harini takda tuisyen. Terus teringat mahu masak. Terus kol Murni mintak pendapat nak masak apa. So sudah decide mahu masak sayur kobis, ayam masak merah and kerang rebus je.


Sampai rumah terus masak. Benti time Maghrib je. Pastu sambung balik. Pukul 8 pm baru setel. Huhu agaknya macam ni gayanya kalau dah berumah dan bertangga.


Anggapla ini tutorial ye. Banyak lagi cabaran akan datang.


P/s:
  • Cable tinggal kat opis. Esok upload pic k. Walaupun masak simple tapi amat bermakna buat perempuan yang jarang-jarang masak seperti saya. =p
  • Makan tengah malam memang sangat membahagiakan. Tido dengan tenang.




2 comments on "Tutorial"

iraghazali on April 23, 2011 at 12:10 PM said...

ya betul2... bila dah kawin, masa itu kdg2 mencemburui kite.... dah ada ank lagi lah.... tak caya nt dilla tunggu ya masa itu.. akk ni kdg2 jd pencuri masa utk berblogging krn masa itu emas..

p/s : hargailah waktu BUJANG anda... hoho

Fardilla Fawzi on April 24, 2011 at 9:51 PM said...

huhu tula...ni bujang lg dh rase penat mcm tu...

Sy risau sbb nti bila dh kawin kene ulang jauh...tkt tak terlayan sumenya....hope dpt keje semban cpt2...huhu

Disable Right Click