Followers

Thursday, April 21, 2011

Riben Tak Ado?



Adakah ini dikatakan dugaan. Cewah. Dah mcm lirik lagu plak.

Saya baru balik dari mencari "riben untuk bunga ros 3 ketul atas bunga pahar"

Yang tak bestnya, misi pencarian ni tak berjaya langsung. Dulu saya beli riben ni kat KK Home Deco. So skg ni KK Home Deco dah tak jual apa jenis jua spesies riben. Saya terus ke Lovely Place. Riben memang banyak, tapi riben yang saya mahu nan ado. Saiz mcm tu ada tapi kaler die langsung tak sama. I nak yang nak sebijik la....

Si penjual kedai siap suggest suruh buat lain. Ewah sukati saya la. Bukan kedai die sorang kat dunia ni kan. Kaedahnya la....tapi dah kalau tak jumpa nak buat mcm mana. Terpaksa tukar la dik non....

Sebelum ni saya ada cari kat Jalan TAR. Nan ado jugak. 3 kedai saya cari tak jumpa. Adoi ni bikin saya cuak. Sebab saya dah buat kot. Takkan last minute saya kene tukar kaler riben plak.

Ok takpe. Next solution cari kat Nilai Sabtu ni. Harap-harapla ada memandangkan terlampau banyak kedai kat situ kan.

Ok tunggu post balik Nilai next week.




Spesifikasi :
Saiz 1 1/2 inci




Saya guna riben yang lepas.
Dah lama saya beli kat KK Home Deco.



P/s: Apa jua yang kita lakukan, buatla dengan bersungguh-sungguh tanpa putus asa =)


2 Kata-Kata Inspirasi:

Cik Puan Syafa said...

cantiknya my dear!sungguh rajin hokey diy...teruskan usaha...chaiyokk^__^

Fardilla Fawzi said...

Heehe biasa2 jer...

Bunga ros tu dah lame buat..saje testing..igt tak jadi nak DIY..tengok2 DIY jugak..

Bila dh start brg plak susah nak cari. Adehhh....

Thnks =)

Thursday, April 21, 2011

Riben Tak Ado?




Adakah ini dikatakan dugaan. Cewah. Dah mcm lirik lagu plak.

Saya baru balik dari mencari "riben untuk bunga ros 3 ketul atas bunga pahar"

Yang tak bestnya, misi pencarian ni tak berjaya langsung. Dulu saya beli riben ni kat KK Home Deco. So skg ni KK Home Deco dah tak jual apa jenis jua spesies riben. Saya terus ke Lovely Place. Riben memang banyak, tapi riben yang saya mahu nan ado. Saiz mcm tu ada tapi kaler die langsung tak sama. I nak yang nak sebijik la....

Si penjual kedai siap suggest suruh buat lain. Ewah sukati saya la. Bukan kedai die sorang kat dunia ni kan. Kaedahnya la....tapi dah kalau tak jumpa nak buat mcm mana. Terpaksa tukar la dik non....

Sebelum ni saya ada cari kat Jalan TAR. Nan ado jugak. 3 kedai saya cari tak jumpa. Adoi ni bikin saya cuak. Sebab saya dah buat kot. Takkan last minute saya kene tukar kaler riben plak.

Ok takpe. Next solution cari kat Nilai Sabtu ni. Harap-harapla ada memandangkan terlampau banyak kedai kat situ kan.

Ok tunggu post balik Nilai next week.




Spesifikasi :
Saiz 1 1/2 inci




Saya guna riben yang lepas.
Dah lama saya beli kat KK Home Deco.



P/s: Apa jua yang kita lakukan, buatla dengan bersungguh-sungguh tanpa putus asa =)


2 comments on "Riben Tak Ado?"

Cik Puan Syafa on April 21, 2011 at 4:29 PM said...

cantiknya my dear!sungguh rajin hokey diy...teruskan usaha...chaiyokk^__^

Fardilla Fawzi on April 21, 2011 at 5:03 PM said...

Heehe biasa2 jer...

Bunga ros tu dah lame buat..saje testing..igt tak jadi nak DIY..tengok2 DIY jugak..

Bila dh start brg plak susah nak cari. Adehhh....

Thnks =)

Disable Right Click