Followers

Friday, April 08, 2011

Entry Untuk Saya???



Eh eh saya baru perasaan post itu untuk saya....

Hari tu saya ada booked bantal nikah from Cik Amy Pengantin Budget. Dan tak sangka beliau ada tulis satu entry khas berkaitan bantal nikah beliau yang mcm goreng pisang panas tu. Heee....

Nak tengok post tu...sila klik { Bantal Nikah Telah Ditempah Oleh Fara }

Fara tu saya la...nama baru...hehe...

Takpe saya paham ramai yang tak sengaja and tak tahu nama saya yang sebenar. Takpe...janji Cik Amy dah link kan blog saya from blog beliau.

Thanks ye....

Agak-agak boleh dapat diskaun tak??? =P


P/s: Nantikan bantal nikah untuk lelaki plak. Saya tak sabar nak tengok.....mana tahu bole booked jugak untuk Mr.B....






5 Kata-Kata Inspirasi:

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

Ops, Fardilla erk... huhu. sory erk. nanti akak betulkan. neway nanti akak upload gambar bantal nikah tu. last weekend modem rosak dan kebetulan balik kampung, tak sempat nak upload/update blog... ok ok... tq erk.. diskaun??, sebab dah memenuhi syarat2 yg akak letak, boleh dapat 15% diskaun... tq fardillah... ngeee...
kak amy pb2

pengantinbudget2.blogspot.com

Fardilla Fawzi said...

Hehe thanks kak...

Horay dpt 15% diskaun..huhu..

Tak sabar nak tgk bantal nikah untuk lelaki tu..mmg tgh cari skg ni...

=)

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

salam fardilla,
akak dah betulkan entry tu... ngee... neway akak dah upload gamabr bantal nikah. intai2 ler mana tau berkenan di hati.... jg diri, bye...

Fardilla Fawzi said...

Salam Kak Amy,

Hehe susah2 je tukar post tu...

Dah tgk dah bantal tu...sesuai kan kalau digandingkan dgn bantal nikah akak yg gojes tu...??

Berapa kalau sewa??

Fardilla Fawzi said...

Salam Kak Amy,

Hehe susah2 je tukar post tu...

Dah tgk dah bantal tu...sesuai kan kalau digandingkan dgn bantal nikah akak yg gojes tu...??

Berapa kalau sewa??

Friday, April 08, 2011

Entry Untuk Saya???




Eh eh saya baru perasaan post itu untuk saya....

Hari tu saya ada booked bantal nikah from Cik Amy Pengantin Budget. Dan tak sangka beliau ada tulis satu entry khas berkaitan bantal nikah beliau yang mcm goreng pisang panas tu. Heee....

Nak tengok post tu...sila klik { Bantal Nikah Telah Ditempah Oleh Fara }

Fara tu saya la...nama baru...hehe...

Takpe saya paham ramai yang tak sengaja and tak tahu nama saya yang sebenar. Takpe...janji Cik Amy dah link kan blog saya from blog beliau.

Thanks ye....

Agak-agak boleh dapat diskaun tak??? =P


P/s: Nantikan bantal nikah untuk lelaki plak. Saya tak sabar nak tengok.....mana tahu bole booked jugak untuk Mr.B....






5 comments on "Entry Untuk Saya???"

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET on April 12, 2011 at 8:44 AM said...

Ops, Fardilla erk... huhu. sory erk. nanti akak betulkan. neway nanti akak upload gambar bantal nikah tu. last weekend modem rosak dan kebetulan balik kampung, tak sempat nak upload/update blog... ok ok... tq erk.. diskaun??, sebab dah memenuhi syarat2 yg akak letak, boleh dapat 15% diskaun... tq fardillah... ngeee...
kak amy pb2

pengantinbudget2.blogspot.com

Fardilla Fawzi on April 12, 2011 at 11:01 AM said...

Hehe thanks kak...

Horay dpt 15% diskaun..huhu..

Tak sabar nak tgk bantal nikah untuk lelaki tu..mmg tgh cari skg ni...

=)

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET on April 13, 2011 at 8:57 AM said...

salam fardilla,
akak dah betulkan entry tu... ngee... neway akak dah upload gamabr bantal nikah. intai2 ler mana tau berkenan di hati.... jg diri, bye...

Fardilla Fawzi on April 13, 2011 at 10:52 AM said...

Salam Kak Amy,

Hehe susah2 je tukar post tu...

Dah tgk dah bantal tu...sesuai kan kalau digandingkan dgn bantal nikah akak yg gojes tu...??

Berapa kalau sewa??

Fardilla Fawzi on April 13, 2011 at 10:52 AM said...

Salam Kak Amy,

Hehe susah2 je tukar post tu...

Dah tgk dah bantal tu...sesuai kan kalau digandingkan dgn bantal nikah akak yg gojes tu...??

Berapa kalau sewa??

Disable Right Click