Followers

Wednesday, April 06, 2011

Alahai Thesis



Tujuan saya bukak laptop tengah malam buta ni (takdala malam buta sangat) sebab tergerak hati mahu menjenguk thesis saya yang berkepam hampir berbulan-bulan. Hari ni tibe-tibe datang sinar keinsafan mahu jenguk sikit. Jenguk jela....

Jenguk thesisnya sikit tapi jenguk blog yang lebih. Ntah apa nak jadi saya pun tak tahu. Mengikut perancangan semester depan saya hanya perlu fokus pada thesis je. Horay sem ni akan berakhir pada 23 April 2011. Then bole tunggu next sem bukak after raya. Big hooray.

Tapi tak payah nak big hooray sangatla. Ada misi penting yang perlu saya nak hadap sampai muntah. Harap masa ni saya kuat semangat memandangkan penguat semangat dah bersatu dalam diri. Ehem.....

Sape cakap dah kawen tak boleh berjaya??? Rasa nak cili je mulut sape cakap kawen tu akan mematahkan semangat mahu belajar.

(Kalau saya merungut lepas kawen, sila cili mulut saya ok =p)



Ok ok dah dah...mahu close...

Mahu menghadap bende paling best dalam dunia (tipu plus propa) -----> THESIS


3 Kata-Kata Inspirasi:

Lady Butterfly said...

haa...nnti akak tlg cilikan eh..heee

Lady Butterfly said...

nnti akak tlg cilikan eh...heeeeee

Fardilla Fawzi said...

Hahahaha sila sila...

Jangan malu-malu....debor ni....=p

Wednesday, April 06, 2011

Alahai Thesis




Tujuan saya bukak laptop tengah malam buta ni (takdala malam buta sangat) sebab tergerak hati mahu menjenguk thesis saya yang berkepam hampir berbulan-bulan. Hari ni tibe-tibe datang sinar keinsafan mahu jenguk sikit. Jenguk jela....

Jenguk thesisnya sikit tapi jenguk blog yang lebih. Ntah apa nak jadi saya pun tak tahu. Mengikut perancangan semester depan saya hanya perlu fokus pada thesis je. Horay sem ni akan berakhir pada 23 April 2011. Then bole tunggu next sem bukak after raya. Big hooray.

Tapi tak payah nak big hooray sangatla. Ada misi penting yang perlu saya nak hadap sampai muntah. Harap masa ni saya kuat semangat memandangkan penguat semangat dah bersatu dalam diri. Ehem.....

Sape cakap dah kawen tak boleh berjaya??? Rasa nak cili je mulut sape cakap kawen tu akan mematahkan semangat mahu belajar.

(Kalau saya merungut lepas kawen, sila cili mulut saya ok =p)



Ok ok dah dah...mahu close...

Mahu menghadap bende paling best dalam dunia (tipu plus propa) -----> THESIS


3 comments on "Alahai Thesis"

Lady Butterfly on April 7, 2011 at 10:12 AM said...

haa...nnti akak tlg cilikan eh..heee

Lady Butterfly on April 7, 2011 at 10:13 AM said...

nnti akak tlg cilikan eh...heeeeee

Fardilla Fawzi on April 7, 2011 at 10:51 AM said...

Hahahaha sila sila...

Jangan malu-malu....debor ni....=p

Disable Right Click