Followers

Tuesday, April 05, 2011

Apalah nasib....




Lately saya jadi sangat kuat makan,

Ntah bila mahu insaf.

Merungut badan gemuk la konon tapi takda inisiatif langsung nak control makan




Case 1:
Masa test baju aritu,

Aunty siap suruh saya tanggal seluar dalam jeans,

Die bole ingat saya pakai seluar kat dalam, kecewa tak kecewa dituduh begitu...

Padahal saya tak pakai seluar pon masa tu..

Arghh tensi ok..

Alaaa takkan uolss tak paham maknanya bontot ni membesar dari biasa la...pinggang kecik (perasan) tapi kat bawah tu semangat terlebih,



Case 2:
Masa tengah amik ukuran,

Aunty tu cakap saya simpan hp dalam poket seluar, padahal takda pun..

Terkene lagi saya...

Padahal saya memang dah kosongkan poket seluar kot masa tu,

Haishhh



Apalah nasib saya berb***t*t besau......





3 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehe
sbr ye sis

lady_eira said...

alahaii dilla... tu aset tu.. akk dulu pun selalu sedih sbb bumper beso pinggang ramping (dulu laa masa single n time2 nak dekat kawin)... pastu kengkawan sll kata tu aset tu... kalau takde bumper cam gitu tak seksi laa plak!! huhu... the moral jgn rasa rendah diri n bersyukur dgn apa yg kita ada..

cuba kurangkan makan nasik nak dekat2 nih... hehehe..

Fardilla Fawzi said...

Ekin : kdg2 tak bole nak sabar...huhu

K.Ira: nak kurangkan makan nasi...satu azab jgk tu....feveret food saya nasi...hehehe

Sy kene maintain kalau tak bumper yg nampak menonjol dulu berbanding bende lain....huhu

Tuesday, April 05, 2011

Apalah nasib....





Lately saya jadi sangat kuat makan,

Ntah bila mahu insaf.

Merungut badan gemuk la konon tapi takda inisiatif langsung nak control makan




Case 1:
Masa test baju aritu,

Aunty siap suruh saya tanggal seluar dalam jeans,

Die bole ingat saya pakai seluar kat dalam, kecewa tak kecewa dituduh begitu...

Padahal saya tak pakai seluar pon masa tu..

Arghh tensi ok..

Alaaa takkan uolss tak paham maknanya bontot ni membesar dari biasa la...pinggang kecik (perasan) tapi kat bawah tu semangat terlebih,



Case 2:
Masa tengah amik ukuran,

Aunty tu cakap saya simpan hp dalam poket seluar, padahal takda pun..

Terkene lagi saya...

Padahal saya memang dah kosongkan poket seluar kot masa tu,

Haishhh



Apalah nasib saya berb***t*t besau......





3 comments on "Apalah nasib...."

e k i n ♥ y u s r i on April 5, 2011 at 5:15 PM said...

hehehe
sbr ye sis

lady_eira on April 5, 2011 at 8:00 PM said...

alahaii dilla... tu aset tu.. akk dulu pun selalu sedih sbb bumper beso pinggang ramping (dulu laa masa single n time2 nak dekat kawin)... pastu kengkawan sll kata tu aset tu... kalau takde bumper cam gitu tak seksi laa plak!! huhu... the moral jgn rasa rendah diri n bersyukur dgn apa yg kita ada..

cuba kurangkan makan nasik nak dekat2 nih... hehehe..

Fardilla Fawzi on April 6, 2011 at 9:05 AM said...

Ekin : kdg2 tak bole nak sabar...huhu

K.Ira: nak kurangkan makan nasi...satu azab jgk tu....feveret food saya nasi...hehehe

Sy kene maintain kalau tak bumper yg nampak menonjol dulu berbanding bende lain....huhu

Disable Right Click