Followers

Tuesday, April 19, 2011

Inspirasi Dekorasi Hantaran


As i mentioned before, my theme color for my side is purple carca marba. Eh tetibe nak speaking, harus ingat ok, english education tu kan penting demi masa depan yang cerah.. =p

Ok hari ni saya mahu coretkan catatan perihal inspirasi dekorasi hantaran as my reference. Saya terus teringat dekorasi hantaran semasa majlis perkahwinan Elyana dan Khairul. Kalau tak silap, saya memang berkenan sangat dengan combination color hantaran dari Khairul untuk Elyana.

Ok misi seterusnya, kalau jumpa bunga kaler mcm tu kene terus grab. Saya tak punya masa yang banyak lagi. Mengikut flow yang dirancang, hantaran untuk pihak lelaki akan dibawa semasa saya datang bertandang ke Seremban. Bunyi mcm leceh je. Saya bukan apa, saya tak mahu pihak perempuan datang dengan tangan kosong. At least ada sesuatu as buah tangan. Lain orang lain cara die kan... =)







Instead of pakai combination color yg skema, apalah salah kalau kita variasikan kalernya





Banyaknya bunga, bole pokai den.
Kata nak cantik tapi berkire bukan main
=p





Yang ni semestinya bunga hidup,
ada ke artificial flower mcm ni...huhu





Speechless





P/s: Mahu pergi tukar riben, semalam call tuan kedai, die cakap boleh tukar. Nasib baik.... =)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, April 19, 2011

Inspirasi Dekorasi Hantaran



As i mentioned before, my theme color for my side is purple carca marba. Eh tetibe nak speaking, harus ingat ok, english education tu kan penting demi masa depan yang cerah.. =p

Ok hari ni saya mahu coretkan catatan perihal inspirasi dekorasi hantaran as my reference. Saya terus teringat dekorasi hantaran semasa majlis perkahwinan Elyana dan Khairul. Kalau tak silap, saya memang berkenan sangat dengan combination color hantaran dari Khairul untuk Elyana.

Ok misi seterusnya, kalau jumpa bunga kaler mcm tu kene terus grab. Saya tak punya masa yang banyak lagi. Mengikut flow yang dirancang, hantaran untuk pihak lelaki akan dibawa semasa saya datang bertandang ke Seremban. Bunyi mcm leceh je. Saya bukan apa, saya tak mahu pihak perempuan datang dengan tangan kosong. At least ada sesuatu as buah tangan. Lain orang lain cara die kan... =)







Instead of pakai combination color yg skema, apalah salah kalau kita variasikan kalernya





Banyaknya bunga, bole pokai den.
Kata nak cantik tapi berkire bukan main
=p





Yang ni semestinya bunga hidup,
ada ke artificial flower mcm ni...huhu





Speechless





P/s: Mahu pergi tukar riben, semalam call tuan kedai, die cakap boleh tukar. Nasib baik.... =)



0 comments on "Inspirasi Dekorasi Hantaran"

Disable Right Click