Followers

Thursday, April 07, 2011

Bunga Tangan Resepsi



Salam dan hai,


Pagi-pagi macam biasa, wajib ada aktiviti blogwalking...dengan tujuan mahu kembangkan idea dan mahu cari tips dan pengajaran yang berguna.

Saya terjumpa info yang berguna untuk bunga tangan resepsi. Sila rujuk sini { post }. Thanks =)

Bunga tangan untuk nikah setel. Cuma tak design molek-molek lagi la.

Dalam kepala otak ni dah banyak sangat contoh bunga tangan yang saya mahu. Tamak haloba katakan. Jumpa yang ni nak ni la. Jumpa yang tu nak tu la. Selagi tak nak tercirit selagi tu saya bebas menggali lubang mana yang saya suka. Amboi sampai mcm tu sekali uolss.

At first (ingatkan pilihan dah muktamad) saya mahu bunga tangan kristal. Ingatkan nak tempah je. Tak kuasa nak buat sendiri sebab saya memang takda talent langsung nak buat bunga kristal. Huhu...



Source: Mr Google



Tiba-tiba bila tengok satu website ni wallaawei bunga tangan dia memang meletupss. Sebab menggunakan combination color yang sungguh harmoni. Jangan tak tahu saya memang sangat suka dengan warna-warna warni ni....warna-warna meriah shocking sana sinun memang taste i...







Resolusi gambar tak agak-agak besaunya.
Minta maapla ye


{ Sila klik ke website. Confirm jatuh cinta pandang pertama }















Combination color yang i suka.

Ok i cari material dulu. Kalau agak-agak tak jumpa. Sila la frust sorang diri.


Ini hanyalah idea semata.

Hasil akhir tak pasti lagi





P/s: Sapa kata pemilihan bunga tangan ni satu perkara remeh???




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, April 07, 2011

Bunga Tangan Resepsi




Salam dan hai,


Pagi-pagi macam biasa, wajib ada aktiviti blogwalking...dengan tujuan mahu kembangkan idea dan mahu cari tips dan pengajaran yang berguna.

Saya terjumpa info yang berguna untuk bunga tangan resepsi. Sila rujuk sini { post }. Thanks =)

Bunga tangan untuk nikah setel. Cuma tak design molek-molek lagi la.

Dalam kepala otak ni dah banyak sangat contoh bunga tangan yang saya mahu. Tamak haloba katakan. Jumpa yang ni nak ni la. Jumpa yang tu nak tu la. Selagi tak nak tercirit selagi tu saya bebas menggali lubang mana yang saya suka. Amboi sampai mcm tu sekali uolss.

At first (ingatkan pilihan dah muktamad) saya mahu bunga tangan kristal. Ingatkan nak tempah je. Tak kuasa nak buat sendiri sebab saya memang takda talent langsung nak buat bunga kristal. Huhu...



Source: Mr Google



Tiba-tiba bila tengok satu website ni wallaawei bunga tangan dia memang meletupss. Sebab menggunakan combination color yang sungguh harmoni. Jangan tak tahu saya memang sangat suka dengan warna-warna warni ni....warna-warna meriah shocking sana sinun memang taste i...







Resolusi gambar tak agak-agak besaunya.
Minta maapla ye


{ Sila klik ke website. Confirm jatuh cinta pandang pertama }















Combination color yang i suka.

Ok i cari material dulu. Kalau agak-agak tak jumpa. Sila la frust sorang diri.


Ini hanyalah idea semata.

Hasil akhir tak pasti lagi





P/s: Sapa kata pemilihan bunga tangan ni satu perkara remeh???




0 comments on "Bunga Tangan Resepsi"

Disable Right Click