Followers

Wednesday, February 09, 2011

Cepatla decide!



Salam pagi dan hai,

Pagi-pagi dah buat blogwalking and dapat satu info yang AirAsia tgh buat promo. Sebaik je baca info berkenaan saya terus terjah webpage AirAsia. Pucuk dicita ulam mendatang. Memang betul ada destinasi yang ingin dituju (masih dalam cadangan) tengah buat promo. Destination period sampai Oktober 2011. Ini satu peluang baik. Bila saya cuba bandingkan balik quotation yang saya dapat sebelum ni, rasenya saya bole cut lagi cost die. (Kira-kira sendiri la..tapi tak tahu la betul ke tidak).

So macam mana ni. Booking period smpai 11 Feb ni. Haishh sokmo blur dalam bila nak buat keputusan. Tapi saya tak pasti sama ada bila saya booking yang ni, saya hanya perlukan pakej untuk aktiviti je kan. Mesti la pihak travel agent bole bagi kan. Saya bukan apa, takut pilihan yang dibuat salah, at the end akan telan banyak cost. Ishh tak nak la membazir kan.

Camne ni?? Cik Mun-Mun saya perlukan nasihat anda....

P/s: Dah bosan asik buat survey je. Mahu keputusan segara!




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, February 09, 2011

Cepatla decide!




Salam pagi dan hai,

Pagi-pagi dah buat blogwalking and dapat satu info yang AirAsia tgh buat promo. Sebaik je baca info berkenaan saya terus terjah webpage AirAsia. Pucuk dicita ulam mendatang. Memang betul ada destinasi yang ingin dituju (masih dalam cadangan) tengah buat promo. Destination period sampai Oktober 2011. Ini satu peluang baik. Bila saya cuba bandingkan balik quotation yang saya dapat sebelum ni, rasenya saya bole cut lagi cost die. (Kira-kira sendiri la..tapi tak tahu la betul ke tidak).

So macam mana ni. Booking period smpai 11 Feb ni. Haishh sokmo blur dalam bila nak buat keputusan. Tapi saya tak pasti sama ada bila saya booking yang ni, saya hanya perlukan pakej untuk aktiviti je kan. Mesti la pihak travel agent bole bagi kan. Saya bukan apa, takut pilihan yang dibuat salah, at the end akan telan banyak cost. Ishh tak nak la membazir kan.

Camne ni?? Cik Mun-Mun saya perlukan nasihat anda....

P/s: Dah bosan asik buat survey je. Mahu keputusan segara!




0 comments on "Cepatla decide!"

Disable Right Click