Followers

Tuesday, February 01, 2011

Follower???



Hai uolss....dah lunch???

Huhu mak saya ajak makan tapi adik saya (Bip) bole cakap kat mak saya ---> "saya makan fesbuk" Haha sabar jela nok. (Iklan di tengahari)

*****

Kalau uolss perasaan la kan. Kat link follower sebelah kanan blog saya ni dah tak berfungsi langsung. Macam mana kalau ada hamba Allah nak follow blog saya ni kan. Haha bajet sungguh, ada orang ke nak jadi follower saya. Buat masa ni saya tak taula macam mana nak atasi masalah tu. Tapi takpe kan korang still bole baca my blog yang tak seberapa ni kan. Janji ingat ais krim sundae strawbeery McD tu kan. Huhu taip je kat google pun bole. Cik Fardilla Fawzi confirm bole kuar punyer. Tak pun tengok la nanti, saya mahu tukar URL blog. Tapi idea ni mcm tak berapa bagus la kan.

Tu la gatal lagi tukar URL blog kat setting. Ok ampun saya tak mahu jadi tikus lagi godek sana godek sinun. At last menyusahkan saya and memeningkan kepala ni.

Tapi apa pun mohon maaf di atas kesalahan teknikal tu ye. And thank you so much sebab masih sudi menjenguk blog Cik Fardilla Fawzi yang tak seberapa pantas menarik ni. Trimas.

=)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 01, 2011

Follower???




Hai uolss....dah lunch???

Huhu mak saya ajak makan tapi adik saya (Bip) bole cakap kat mak saya ---> "saya makan fesbuk" Haha sabar jela nok. (Iklan di tengahari)

*****

Kalau uolss perasaan la kan. Kat link follower sebelah kanan blog saya ni dah tak berfungsi langsung. Macam mana kalau ada hamba Allah nak follow blog saya ni kan. Haha bajet sungguh, ada orang ke nak jadi follower saya. Buat masa ni saya tak taula macam mana nak atasi masalah tu. Tapi takpe kan korang still bole baca my blog yang tak seberapa ni kan. Janji ingat ais krim sundae strawbeery McD tu kan. Huhu taip je kat google pun bole. Cik Fardilla Fawzi confirm bole kuar punyer. Tak pun tengok la nanti, saya mahu tukar URL blog. Tapi idea ni mcm tak berapa bagus la kan.

Tu la gatal lagi tukar URL blog kat setting. Ok ampun saya tak mahu jadi tikus lagi godek sana godek sinun. At last menyusahkan saya and memeningkan kepala ni.

Tapi apa pun mohon maaf di atas kesalahan teknikal tu ye. And thank you so much sebab masih sudi menjenguk blog Cik Fardilla Fawzi yang tak seberapa pantas menarik ni. Trimas.

=)

0 comments on "Follower???"

Disable Right Click