Followers

Monday, February 14, 2011

Follower Part 2



Macam mana nak jadi follower saya???

Ecece ada orang ke yang sudi jadi follower saya???

Buat masa ni saya tak dapat nak mengatasi masalah yang pernah saya bagitau sebelum ni. Boleh rujuk post yang ini.

Sorry Kak Shima, saya tak dapat nak letak gadget follower kat sini. Kalau letak pun dia tak appear apa-apa pun.

Huhu anyway thanks sangat sebab ada intention untuk jadi follower blog yang tak berapa nak best ni.

=)

1 Kata-Kata Inspirasi:

Lady Butterfly said...

xpe....fhm je....2 yg tnye dilla psl cmamane nk follow blog dilla..huhu

Monday, February 14, 2011

Follower Part 2




Macam mana nak jadi follower saya???

Ecece ada orang ke yang sudi jadi follower saya???

Buat masa ni saya tak dapat nak mengatasi masalah yang pernah saya bagitau sebelum ni. Boleh rujuk post yang ini.

Sorry Kak Shima, saya tak dapat nak letak gadget follower kat sini. Kalau letak pun dia tak appear apa-apa pun.

Huhu anyway thanks sangat sebab ada intention untuk jadi follower blog yang tak berapa nak best ni.

=)

1 comments on "Follower Part 2"

Lady Butterfly on February 14, 2011 at 4:10 PM said...

xpe....fhm je....2 yg tnye dilla psl cmamane nk follow blog dilla..huhu

Disable Right Click