Followers

Tuesday, December 21, 2010

Bunga pahar



Salam uols semua,

Today nak post sedikit perihal my big day. Just nak bagitau satu bende. Ingat tak post mengenai bunga pahar yang konon saya nak buat sendiri tu. Bole refer sini ---> bunga pahar.

Setelah ditolak bahagi and darab, saya sudah decide tak nak DIY bunga pahar. Cakap mcm ular tak?? Huhu kejap ckp lain, kejap ckp lain kan. Terasa seperti lidah bercabang plak kan. Ampun uolss...

Ntahla setelah dipikir kembali. And hasil dapatan dengan mak sebelum ni. Untuk memudahkn saya, better saya beli je. Memandangkan dengan kekangan masa, masalah rumah yang serabut, dengan keje part time saya, lebih afdal kalo saya beli je. Lagipon aritu tengok dah kat kedai sepupu saya tu, bunga pahar banyak yang chntek-chntek and bole dpat dengan affordable price. Kire setel la bunga pahar tu. Malas plak nak bagi pressure pada mental dan fizikal ni. Selagi ade keje mudah lebih baik saya terjah yang tu terus. Tapi kalo nak puas hati memang la nak buat sendiri. Tapi tu la. Janji kene sediakan duit nye je. Kalo ade duit sume bende bole beli kan. Kaedahnya la...







Tinggal kenangan ini bunga. Saya masih simpan lagi. Mahu cari mcm ni jugak. Sebab bole bagi efek meriah pada pahar.





Kat kedai yang saya nk beli tu, yang best partnya...can u imagine bunga telur bunga stokin bole dpat dengan harga RM 1.00 ++. Dan design die pon chantek. Memang berbaloi. Tak payah saya menyiksa tangan saya yang lembut ni kan. Sila muntah skg.

Mak saya pesan jangan susahkan diri. So saya pon dengar ckap mak saya...taknak susahkan diri. Sebab nanti after kawen pon diri saya susah jugak =p....

Susah sebab ape...??? Hahaha tak payah nak gelojoh sgt la wei...kawen pon belum lagi dah kecoh citer bende-bende tak patut. Mengado-ngado!

So bunga pahar can considered done ye....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, December 21, 2010

Bunga pahar




Salam uols semua,

Today nak post sedikit perihal my big day. Just nak bagitau satu bende. Ingat tak post mengenai bunga pahar yang konon saya nak buat sendiri tu. Bole refer sini ---> bunga pahar.

Setelah ditolak bahagi and darab, saya sudah decide tak nak DIY bunga pahar. Cakap mcm ular tak?? Huhu kejap ckp lain, kejap ckp lain kan. Terasa seperti lidah bercabang plak kan. Ampun uolss...

Ntahla setelah dipikir kembali. And hasil dapatan dengan mak sebelum ni. Untuk memudahkn saya, better saya beli je. Memandangkan dengan kekangan masa, masalah rumah yang serabut, dengan keje part time saya, lebih afdal kalo saya beli je. Lagipon aritu tengok dah kat kedai sepupu saya tu, bunga pahar banyak yang chntek-chntek and bole dpat dengan affordable price. Kire setel la bunga pahar tu. Malas plak nak bagi pressure pada mental dan fizikal ni. Selagi ade keje mudah lebih baik saya terjah yang tu terus. Tapi kalo nak puas hati memang la nak buat sendiri. Tapi tu la. Janji kene sediakan duit nye je. Kalo ade duit sume bende bole beli kan. Kaedahnya la...







Tinggal kenangan ini bunga. Saya masih simpan lagi. Mahu cari mcm ni jugak. Sebab bole bagi efek meriah pada pahar.





Kat kedai yang saya nk beli tu, yang best partnya...can u imagine bunga telur bunga stokin bole dpat dengan harga RM 1.00 ++. Dan design die pon chantek. Memang berbaloi. Tak payah saya menyiksa tangan saya yang lembut ni kan. Sila muntah skg.

Mak saya pesan jangan susahkan diri. So saya pon dengar ckap mak saya...taknak susahkan diri. Sebab nanti after kawen pon diri saya susah jugak =p....

Susah sebab ape...??? Hahaha tak payah nak gelojoh sgt la wei...kawen pon belum lagi dah kecoh citer bende-bende tak patut. Mengado-ngado!

So bunga pahar can considered done ye....


0 comments on "Bunga pahar"

Disable Right Click